ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά

«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, το Amazon έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από την επερχόμενη σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Χτες το Amazon δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της σειράς στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας ότι «Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 ένα καινούργιο ταξίδι αρχίζει».

Η σειρά αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά λόγω των συνθηκών και καθώς η παραγωγή είχε αναγκαστεί να διακόψει τα γυρίσματα λόγω κρουσμάτων COVID-19 στο σετ, η ημερομηνία μετατέθηκε κατά σχεδόν ένα χρόνο.

Η επερχόμενη σειρά του Amazon Studio φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης.

Το επικό αυτό δράμα εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Χόμπιτ» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και θα μεταφέρει τους τηλεθεατές πίσω σε μια εποχή στην οποία σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασιλεία ανέβηκαν σε μεγάλη δόξα και καταστράφηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρέμονταν από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός ο οποίος γράφτηκε ποτέ από την πένα του Τόλκιν, κάλυψε ολόκληρο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μια ομάδα χαρακτήρων, τόσο οικείων όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Ομιχλωδών Βουνών, στα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Λίντον, στο μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ, μέχρι και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη αυτά τα βασίλεια και αυτοί οι χαρακτήρες θα χαράξουν την δική τους κληρονομία η οποία θα ζει πολύ καιρό αφότου αυτοί θα έχουν φύγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ