ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί επιτέθηκε η γάτα στη Μάιλι Σάιρους; Μια έρευνα

Γιατί επιτέθηκε η γάτα στη Μάιλι Σάιρους; Μια έρευνα

Τουλάχιστον νευρική πρέπει να είναι η γάτα της Μάιλι Σάιρους που διατηρεί την ανωνυμία της μετά την επίθεση που κατάφερε ενάντια στην ιδιοκτήτρια της, στάρλετ της ποπ μουσικής σκηνής και υπερασπίστρια του κινήματος Free The Nipple.

Mε ανάρτηση της στο Ιnstagram η Σάιρους δημοσιοποίησε τα τραύματα από τη γάτα της, αν και έχει πολλές από τέτοιες οπότε κανείς δεν γνωρίζει το θύτη και την ουρά του.

https://www.instagram.com/p/p

Κάποια 24ωρα πριν η Σάιρους είχε αναρτήσει φωτογραφία με το σκύλο που έχασε δύο χρόνια πριν μετά από επίθεση από κογιότε. Η γάτα της Σάιρους δεν εκτίμησε την προδοσία με αποτέλεσμα όλα όσα έκανε viral σήμερα η Σάιρους εκθέτοντας το κατοικίδιο της στους περισσότερους από 40 εκατομμύρια followers της.

https://www.instagram.com/p/p

Η γάτα της Μάιλι Σάιρους συνεχίζει να είναι μέρος της φαμίλιας που έχει χτίσει γύρω της η βαφτισιμιά της Ντόλι Πάρτον και σταρ από τότε που θυμάται τον εαυτό της σαν μια Χάνα Μοντάνα, 23χρονη.

Cat Papers: Τι εκνεύρισε τη γάτα της Σάιρους; Όλες οι υποθέσεις

Σενάριο 1. Η γάτα ήταν αντίθετη με την επιλογή του Γιαν Φαμπρ μετά από όλα όσα έχει κάνει σε τετράποδα στο παρελθόν. Δεν έμαθε για την παραίτηση, εκνευρίστηκε.

Σενάριο 2. Η γάτα έμαθε για τη σειρά δράσεων στείρωσης σε αδέσποτες γάτες που θα διαρκέσουν όλη την Άνοιξη του 2016 από το δήμο Αθηναίων και το σχολίασε κάπως. Η Μάιλι το σχολίασε κάπως αλλιώς (fyi, η γάτα εκτιμά τη δράση του δήμου σε συνεργασία με την φιλοζωική οργάνωση GAWF/Animal Action γιατί ξέρει ότι δεδομένου ότι, ένα ζευγάρι μη στειρωμένων γατών μπορεί να είναι υπεύθυνο για τη γέννηση έως και 20.000 νέων ζώων μέσα σε πέντε χρόνια, η στείρωση των αδέσποτων ζώων είναι αναγκαία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων, την εξασφάλιση της υγείας τους και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας). Διαφώνησαν, εκνευρίστηκε.

Σενάριο 3. Η γάτα έμαθε για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στα κατοικίδια. Νέα έρευνα του πανεπιστημίου της Γλασκόβης διαπίστωσε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του αυξημένου κινδύνου να παρουσιάσουν διάφορες ασθένειες τα ζώα συντροφιάς και του περιβάλλοντος όπου ζουν καθώς είναι τα ίδια παθητικοί καπνιστές. "Έχουμε ήδη δείξει ότι οι σκύλοι απορροφούν σημαντική ποσότητα καπνού όταν ζουν σε ένα σπίτι. Η έρευνά μας σχετικά με τις γάτες δείχνει ότι επηρεάζονται ακόμη περισσότερο, πιθανότατα επειδή πλένονται σχολαστικά, απορροφώντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ποσότητα καπνού", ανέφερε η Κλερ Νότενμπελτ, καθηγήτρια ιατρικής και ογκολογίας στο Ινστιτούτο Κτηνιατρικής του πανεπιστημίου. Η Μάιλι Σάιρους είναι δεινή καπνίστρια. Ενοχλήθηκε, εκνευρίστηκε.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ