ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τομ Χανκς για πρώτη φορά σε ταινία του Γουές Άντερσον

Ο Τομ Χανκς για πρώτη φορά σε ταινία του Γουές Άντερσον
ΑΡ Photo

Η ταινία του «The French Dispatch» έκανε πριν από λίγο καιρό πρεμιέρα στις Κάννες, όμως ο Γουές Αντερσον ξεκινάει τα γυρίσματα για το καινούριο του φιλμ. Και σε αυτό αναμένεται να εμφανιστεί ένα αξιοζήλευτο καστ αστέρων.

Ο Άντερσον, σκηνοθέτης του οποίου το έργο περιλαμβάνει ταινίες, όπως «Ο Έρωτας του Φεγγαριού (Moonrise Kingdom) και «Οικογένεια Τενενμπάουμ» (The Royal Tenenbaums), συγκεντρώνει το καστ για την ενδέκατη μεγάλου μήκους ταινία του.

Οι πληροφορίες που έχουμε ως τώρα για την ταινία είναι ελάχιστες, αλλά ορισμένες λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να διαρρέουν.

Στην ταινία θα εμφανιστούν ο Τομ Χανκς, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τίλντα Σουίντον και ο Έιντριεν Μπρόντι. Ο Μάρεϊ, η Σουίντον και ο Μπρόντι έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις προηγούμενες ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Για τον Χανκς, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε ταινία του Άντερσον, αν και δεν είναι σαφές, πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος του. Ο Άντερσον, όπως συνηθίζει, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Σύμφωνα με το Variety, η παραγωγή της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσει στην Ισπανία εντός του Αυγούστου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ταινία «δεν αφορά την Ισπανία» και τα γυρίσματα θα γίνουν στη Τσιντσόν, μικρή πόλη που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Μαδρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ