ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa De Papel: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες της σειράς

La Casa De Papel: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες της σειράς

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ισπανικής σειράς του Netflix, La Casa De Papel, έρχαται και νέα πρόσωπα προστίθενται στην πλοκή.

Οι άνθρωποι με τα ονόματα πόλεων, τις πορτοκαλί φόρμες και τις μάσκες του Νταλί, επιστρέφουν στις 3 Σεπτεμβρίου με το πρώτο μέρος του τελευταίου κύκλου του La Casa De Papel.

Η ομάδα βρίσκεται κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφερε να σώσει τη Λισαβόνα, αλλά θα ζήσει την πιο σκοτεινή στιγμή με την απώλεια ενός από τα μέλη της.

Ο Καθηγητής είναι αιχμάλωτος της Σιέρα κα για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Τη στιγμή που τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται στο προσκήνιο, πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν: ο στρατός.

Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει. Το 5ο μέρος της εμβληματικής σειράς θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη: Το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Νέα πρόσωπα

Σε όλη την δεύτερη και τρίτη σεζόν, η σειρά κάνει τακτικά flashback στα οποία παρουσιάζει τη συμβολή του Μπερλίν στην επιχείρηση της δεύτερης ληστείας. Όπως αποκαλύπτουν τα teaser του επίσημου λογαριασμού του La Casa De Papel στο Twitter, αυτό θα συνεχιστεί και στην πέμπτη σεζόν.

Εκτός από την αγαπημένη του Μπερλίν, στο La Casa De Papel εμφανίζεται και ο Ραφαέλ: «Μόνο ένας κλέφτης αισθάνεται δικό του, κάτι που δεν του ανήκει» ακούγεται να λέει ο Μπερλίν στο γιο του, έναν ξανθό γαλανομάτη νεαρό.

Το ρόλο ερμηνεύει ο Ισπανός ηθοποιός Πατρίκ Κριάδο, ο οποίος μπαίνει στην πέμπτη σεζόν για να ολοκληρώσει την προσωπική ιστορία του αδερφού του Ελ Προφεσόρ.

Στα νέα πρόσωπα της πέμπτης σεζόν του La Casa De Papel είναι και ο Ρενέ. Ο γοητευτικός άνδρας που στο teaser δίνει ένα φλογερό φιλί στην Τόκιο, είναι εκείνος που την παρέσυρε στην παρανομία πολύ πριν εκείνη μπει στην ομάδα του Ελ Προφεσόρ.

Στο ρόλο του Ρενέ, ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε, ο οποίος έχει εμφανιστεί στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ Verbo και στις σειρές Sky Rojo, Sense8 και στο Narcos του Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ