ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το αντίο των Rolling Stones στον ντράμερ τους, Τσάρλι Γουοτς

Το αντίο των Rolling Stones στον ντράμερ τους, Τσάρλι Γουοτς
rollingstones.com

Πολύ λιτά, χωρίς περιττά λόγια αποχαιρέτησαν οι τρεις εναπομείναντες Rolling Stones τον ντράμερ του συγκροτήματος, Τσάρλι Γουότς.

Ο μουσικός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

«Ο Τσάρλι ήταν ένας αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των The Rolling Stones, ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του», λένε οι φίλοι του σε ανάρτησή τους στο Twitter και ζητούν απ' όλους να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας.

Ο Μικ Τζάγκερ δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιo στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του επί σειρά ετών συνεργάτη και φίλου του. Ωστόσο, το συγκρότημα φρόντισε να αποτίσει φόρο τιμής με τον πιο όμορφο τρόπο στον Τσάρλι Γουάτς.

Ανοίγοντας κανείς την επίσημη σελίδα των Rolling Stones, βλέπει μια ολοσέλιδη φωτογραφία του Τσάρλι Γουάτς. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούν να επιλέξουν κάτι άλλο στην ιστοσελίδα, καθώς δεν υπάρχουν κουμπιά ή άλλοι σύνδεσμοι, ενώ δεν υπάρχουν ούτε λόγια. Δεν χρειάζονται εξάλλου.

Ο ντράμερ των Rolling Stones υποβλήθηκε στις αρχές Αυγούστου σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής. Εξαιτίας αυτής, όμως, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα ακολουθούσε το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

Στις 5 Αυγούστου, ο Μικ Τζάγκερ έγραφε: «Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τον Τσάρλι Γουότς πίσω σύντομα, αφού αναρρώσει πλήρως»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ