ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας ο Τσάρλι Σιν από πρώην πορνοστάρ

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας ο Τσάρλι Σιν από πρώην πορνοστάρ
Twitter

Από τη στιγμή που ο Τσάρλι Σιν αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ότι είναι φορέας του HIV στα τέλη του 2015, εξέθεσε τον εαυτό του σε πολλούς κινδύνους. 

Ο ίδιος θέλει να είναι συνήγορος όσων ζουν με τον ιό, ξεμπρόστιασε έναν τσαρλατάνο επαγγελματία και βρέθηκε αντιμέτωπος με απαιτήσεις για αποζημιώσεις από τις πρώην ερωτικές του συντρόφους που υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί από τον ίδιο για τη συνθήκη της υγείας του. Ωστόσο ο Σιν έμεινε ανίκητος, σχολιάζει η Washington Post.

"Είπα στη μητέρα μου ότι αυτός ο ιός έκανε λάθος, επέλεξε να τα βάλει με τον λάθος άνθρωπο" είπε πέρυσι. "Αν κάποιος μπορεί να δώσει αγώνα για αυτή την κοινότητα για να ανακαλυφθεί μαι θεραπεία, αυτός είμαι εγώ" συμπλήρωσε.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times ο 50χρονος ηθοποιός είναι ένα από τα πρόσωπα που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες το οποίο και επιβαβίωσε ότι το όνομα του εμπλέκεται με μια περίεργη υπόθεση. Μία από τις πρώην ερωμένες του, η Σκότιν Ρος, φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο Σιν ήθελε να πληρώσει 20.000 δολάρια για να τη "βγάλουν από τη μέση".

radaronline

Μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να διασταυρώσει από που ξεκίνησε η φήμη της απειλής ενώ η κίτρινη ιστοσελίδα Radar Online (που σήμερα ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ είναι εραστής με την Cara Delenvigne, ανάμεσα σε άλλα) υπερασπίζεται την πρώην σταρ του ερωτικού κινηματογράφου καθώς έχει, όπως λέει, στα χέρια του ηχητικό απόσπασμα από διάλογο του Σιν όπου ακούγεται να λέει ότι "αυτό που κάνει η Ross είναι προδοσία", ότι είναι μια γυναίκα "από φαμίλια εκβιαστών" και ότι θα έδινε με ευκολίας "20.000 δολάρια για να της βουλώσουν το στόμα".

Μέχρι αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα αρνείται να παραδώσει στις αρχές το ηχητικό απόσματα ενώ οι δικηγόροι της πορνοσταρ "Brett Rossi" αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη της με την ηχογράφηση.

https://www.instagram.com/p/p

Μια αντιμαχία με παρελθόν

Μήνυση για επίθεση, βιαιοπραγία και άλλες κατηγορίες στον Τσάρλι Σιν κατέθεσε πρώην σύντροφός του λίγο καιρό μετά την αποκάλυψή του πως είναι φορέας του ιού HIV. Η Σκοτίν “Μπρετ” Ρος, είπε ότι γνώρισε τον 50χρονο ηθοποιό όταν εργαζόταν ως πορνοστάρ. Λίγο καιρό αργότερα τον αρραβωνιάστηκε.

Σύμφωνα με την ίδια και έγγραφα που έφερε στο φως το κίτρινο σαν λεμόνι ΤΜΖ, η 26χρονη ισχυρίζεται ότι ο Σιν την ανάγκασε να προβεί σε άμβλωση όταν έμεινε έγκυος το 2014 και της επιτέθηκε πολλές φορές κλωτσώντας την, κατά την διάρκεια της ενός έτους σχέσης τους.

Επιπλέον η Ρος στη μήνυση που κατέθεσε και είναι η πρώτη νομική δράση κατά του Σιν μετά την αποκάλυψη του ότι είναι οροθετικός αναφέρει ότι γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2015 και συνευρέθηκαν τουλάχιστον πέντε φορές προτού ανακαλύψει η ίδια την αντιρετροϊκή αγωγή του.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Σιν υποστηρίζει ότι ήταν πολύ βίαιος μαζί της, ότι την απείλησε με όπλο και προσπάθησε στο παρελθόν να την πνίξει.

Διεκδικεί 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Ρος διεκδικεί 1 εκατομμύριο δολάρια αποζημίωση αλλά και έσοδα από το παλιό τηλεοπτικό σόου του Σιν "Anger Management", κάτι που της οφείλει μετά από προφορική συμφωνία μεταξύ τους, υποστηρίζει. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου η Ρος ισχυρίζεται ότι η σχέση τους ξεκίνησε πελατειακά με τον Σιν να της προσφέρει 10.000 δολάρια για να κάνουν σεξ.

Η Ρος ισχυρίζεται ότι ο αρραβώνας τους τερματίστηκε με ένα SMS κάτι που την οδήγησε σε κατάθλιψη αλλά και απόπειρα αυτοκτονίας.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας ενώ σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Καλιφόρνια, για να καταδικαστεί κάποιος που εκθέτει τον σύντροφο του στον ιό HIV χωρίς να παίρνει τις προαπαιτούμενες προφυλάξεις, πρέπει να αποδειχθεί δόλος και πρόθεση μόλυνσης.

Για την ιστορία ας υπενθυμίσουμε ότι όταν ο Τσάρλι Σιν δημοσιοποίησε το ιατρικό ιστορικό του είπε ότι το έκανε γιατί κουράστηκε να τον εκβιάζουν και να τον απειλούν ότι θα εκθέσουν το μυστικό όσοι δεν δωροδοκούσε για να εξαγοράσει την εχεμύθεια τους.

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ