ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρα Χάρντινγκ: Πέθανε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Girls Aloud σε ηλικία 39 ετών

Σάρα Χάρντινγκ: Πέθανε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Girls Aloud σε ηλικία 39 ετών
ΑP Photo

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ, πέθανε σε ηλικία 39 ετών. Τους τελευταίους μήνες πάλευε με τον καρκίνο του μαστού.

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Η μητέρα της επιβεβαίωσε την Κυριακή, της είδηση στο Instagram της Σάρα, γράφοντας: «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα δυστυχώς πέθανε. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Το πιο σημαντικό για τη Σάρα, το οποίο της έδωσε μεγάλη δύναμη και ανακούφιση ήταν να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την τρομερή ασθένεια -ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

Η τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ ήταν ένα από τα 5 μέλη του βρετανικού pop συγκροτήματος Girls Aloud το οποίο είχε ξεχωρίσει μέσα από το μουσικό reality show Popstars το 2020.

Η Σάρα Χάρντινγκ είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές της τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Λίγο πριν τη διάλυση του συγκροτήματος, το 2013, η Χάρντινγκ είχε ξεκινήσει καριέρα στην υποκριτική, την οποία συνέχισε τα επόμενα χρόνια, με εμφανίσεις σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Παράλληλα, έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις σε reality shows, όπως το βρετανικό Celebrity Masterchef και το Celebrity Big Brother, του οποίου ήταν και η νικήτρια το 2017.

Πριν λίγους μήνες δημοσιεύτηκε το βιβλίο της Hear Me Out, το οποίο ξεκίνησε να γράφει αμέσως μετά τη διάγνωση της ασθένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ