ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σίντι Κρόφορντ: Αναβιώνει θρυλική διαφήμιση αναψυκτικού για καλό σκοπό

Σίντι Κρόφορντ: Αναβιώνει θρυλική διαφήμιση αναψυκτικού για καλό σκοπό
ΑP Photo

Ανάμεσα στα πολλά και πολύ γνωστά που έκανε η Σίντι Κρόφορντ τη δεκαετία του '90 στο χώρο της μόδας, ήταν και μια διαφήμιση γνωστού αναψυκτικού, το 1992.

Τότε, ήταν 26 ετών και στα πλάνα φορούσε ένα κοντό τζιν σορτσάκι και ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το σορτσάκι που φορούσε στην διαφήμιση ήταν στην πραγματικότητα ένα παλιό δικό της τζιν παντελόνι, το οποίο οι στιλίστες έκοψαν τη μέρα των γυρισμάτων και το συνδύασαν με ένα λευκό τοπ, δημιουργώντας μια εμφάνιση που αν μη τι άλλο φοριέται μέχρι σήμερα.

Σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, το μοντέλο βρέθηκε και πάλι ακριβώς στο ίδιο σημείο και αναβίωσε την θρυλική σκηνή της διαφήμισης, πίνοντας ένα κουτάκι από το γνωστό αναψυκτικό, αυτή τη φορά όμως, όχι για χρήματα αλλά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Φορώντας το ίδιο σορτσάκι, το οποίο έχει κρατήσει στην ντουλάπα της από το 1992 ως ενθύμιο, η 55χρονη Σίντι δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από το νεότερο εαυτό της.

@Instagram

Η Κρόφορντ δέχτηκε να αναβιώσει την θρυλική διαφήμιση προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για μια παιδιατρική κλινική που βρίσκεται στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όπου είχε νοσηλευτεί ο αδελφός της, λίγο πριν πεθάνει από λευχαιμία, το 1975.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ