ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς είναι η ζωή όταν λέγεσαι Ρομπέρτο Ροσελίνι και μαμά σου είναι η Ιζαμπέλα;

Πώς είναι η ζωή όταν λέγεσαι Ρομπέρτο Ροσελίνι και μαμά σου είναι η Ιζαμπέλα;
Instagram

«Προσωπικά, δε θέλω ο κόσμος να με βλέπει απλώς ως ένα παιδί διασήμων. Καταλαβαίνω ότι είναι υπέροχο και ευλογία –αγαπώ τη μαμά μου για όλα αυτά που είναι– αλλά αισθάνομαι ότι έχει να κάνει πολύ με τη δική μου προσωπικότητα και με αυτό που κάνω.

Είμαι ένας απλός, δημιουργικός τύπος, καλλιτέχνης και μοντέλο. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαι ο Ρομπέρτο και είμαι πραγματικά ένας καλός άνθρωπος. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι προέρχομαι από διάσημη οικογένεια, αλλά προσπαθώ να απομακρυνθώ από αυτό».

Αυτά λέει ο Ρομπέρτο Ροσελίνι τζούνιορ, υιοθετημένος γιος της Ιζαμπέλα Ροσελίνι και συνονόματος του μυθικού σκηνοθέτη παππού του.

Ο Ρομπέρτο είναι 28 ετών και κάνει -ανάμεσα σε πολλά άλλα- καριέρα στο μόντελινγκ. Πρόσφατα έκανε πασαρέλα στην επίδειξη του οίκου Bulgari στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει ήδη συνεργαστεί με τους Dolce & Gabbana και τον Michael Kors.

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι υιοθέτησε το Ρομπέρτο το 1993, την περίοδο που ήταν αρραβωνιασμένη με το Βρετανό ηθοποιό Γκαρι Όλντμαν. Η ηθοποιός έχει άλλη μία κόρη, την 38χρονη Ελέτρα Ροσελίνι Γουλιντμαν, η οποία εργάζεται επίσης στη βιομηχανία της μόδας.

Η καριέρα του στο μόντελινγκ ξεκίνησε τυχαία όταν τον ανακάλυψε μια σκάουτερ στη Νέα Υόρκη και του ζήτησε να ποζάρει για την L’ Officiel Italia. Του άρεσε, βρήκε πρακτορείο και υπέγραψε συμβόλαιο μια εβδομάδα αργότερα. Πέρα από το μόντελινγκ, ο Ρομπέρτο ασχολείται και με τη φωτογραφία, έχοντας πάρει πολύ καλές κριτικές για το έργο του.

Έχει σπουδάσει θαλάσσια βιολογία και φωτογραφία και ειδικεύεται στις υποβρύχιες φωτογραφίσεις. «Η μαμά μου μού δίνει διαρκώς συμβουλές», έχει πει ο ίδιος: «Όρθια η πλάτη, κοιτα ψηλά, περπάτα ευθεία, να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι cool. Να είσαι ευτυχισμένος»...

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι, με τον Ρομπέρτο και την κόρη της, Ελέτρα Ροσελίνι Γουίντμαν @Twitter

Η μητέρα του, Ιζαμπέλα Φιορέλα Ηλέκτρα Τζιοβάνα Ροσελίνι, έχει κάνει επίσης μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ: ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο της Vogue και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική, με τον πιο διάσημο ρόλο της να είναι το «Blue Velvet».

Γονείς της, ήταν η Ίγκριντ Μπέργκμαν και ο σκηνοθέτης Ρομπέρτο Ροσελίνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ