ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκι Μινάζ: Κλήθηκε στο Λευκό Οίκο για τα αμφιλεγόμενα tweet περί εμβολιασμού

Νίκι Μινάζ: Κλήθηκε στο Λευκό Οίκο για τα αμφιλεγόμενα tweet περί εμβολιασμού
ΑP Photo

Aντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο προκάλεσε η ράπερ Νίκι Μινάζ όταν υποστήριξε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι ο φίλος ενός ξαδέλφου της είχε σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού.

Η ράπερ ανακοίνωσε στο Twitter ότι έχει προσκληθεί στον Λευκό Οίκο μετά την δημοσίευση των αμφιλεγόμενων tweet σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου.

«Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε και νομίζω ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», έγραψε στο Twitter. «Ναι, θα πάω. Θα ντυθώ στα ροζ σαν την ταινία “η εκδίκηση της ξανθιάς (Legally Blonde)” και θα κάνω ερωτήσεις εξ ονόματος του συγγενή μου».

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου είπε στο PEOPLE ότι πράγματι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τη ράπερ.

«Όπως έχουμε κάνει και με άλλους, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Νίκι Μινάζ και έναν από τους γιατρούς μας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου», λέει ο αξιωματούχος.

Η ράπερ δεν παραβρέθηκε ούτε στο Met Gala γιατί όπως είπε ο όρος ήταν να εμβολιαστεί και κάτι τέτοιο δεν δέχεται να της επιβληθεί.

Μετά τη βροχή σχολίων, η Νίκι Μινάζ θέλησε να απαντήσει, λέγοντας. «Είστε έξαλλοι που είμαι ο εαυτός μου; Είστε έξαλλοι που το ίντερνετ δεν μπορεί να με τρομάξει;». Πάντως, η ίδια, σε μια προσπάθεια αναδίπλωσης ανέβασε παλαιότερα tweet στα οποία υποστήριζε ότι σκοπεύει να εμβολιαστεί.

«Θα συνιστούσα να εμβολιαστούν. Οφείλουν να ταΐσουν τις οικογένειές τους. Είμαι σίγουρη πως κι εγώ θα εμβολιαστώ, γιατί πρέπει να ξεκινήσω περιοδεία», έλεγε σε κάποιον που παραπονούνταν ότι τον υποχρεώνουν να κάνει το εμβόλιο για να συνεχίσει να εργάζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ