ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλτον Τζον: Τραυματίστηκε και ανέβαλε την περιοδεία του

Έλτον Τζον: Τραυματίστηκε και ανέβαλε την περιοδεία του
ΑP Photo

Ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο από το 2021 για το 2023, λόγω τραυματισμού του.

«Στο τέλος της καλοκαιρινών διακοπών μου έπεσα σε μια σκληρή επιφάνεια και από τότε νιώθω πολύ πόνο και ενόχληση στο ισχίο μου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο Twitter. «Παρά την εντατική φυσικοθεραπεία και εξειδικευμένη θεραπεία, ο πόνος χειροτερεύει και οδηγεί σε αυξανόμενες δυσκολίες μετακίνησης», εξήγησε.

Ο Έλτον Τζον πρόσθεσε ότι του συνέστησαν να χειρουργηθεί για να μην υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές.

Ο 74χρονος τραγουδιστής εξήγησε ότι θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Global Citizen στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν θέλει να απογοητεύσει την ανθρωπιστική οργάνωση και είπε ότι η ερμηνεία πέντε τραγουδιών είναι διαφορετική από τη συναυλία διάρκειας τριών ωρών και τα ταξίδια.

Ανέφερε επίσης πόσο υπομονετικοί είναι οι θαυμαστές του από τότε που η πανδημία της COVID-19 σταμάτησε την περιοδεία του. «Κατανοώ πλήρως την απογοήτευσή σας μετά τη χρονιά που περάσαμε», είπε. «Σας υπόσχομαι αυτό: Οι συναυλίες θα γίνουν τον επόμενο χρόνο και θα διασφαλίσω ότι θα αξίζει η αναμονή», έγραψε.

Το 2018, το είδωλο της ποπ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τις περιοδείες μετά την αποχαιρετιστήρια 300 συναυλιών «Farewell Yellow Brick Road».

«Δεν πρόκειται να περιοδεύω και να ταξιδεύω στον κόσμο. Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει. Έχω μικρά παιδιά», είπε κατά τη διάρκεια live-streaming εκδήλωσης ανακοινώνοντας την περιοδεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ