ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντάνιελ Κρεγκ και Τζέιμς Μποντ: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός δύο παλιών και στενών φίλων (vid)

Ντάνιελ Κρεγκ και Τζέιμς Μποντ: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός δύο παλιών και στενών φίλων (vid)
imdb

Μια ταινία που πέρασε από τα σαράντα κύματα της πανδημίας πριν καταφέρει να βγει στους κινηματογράφους, το «No Time to Die», θα είναι και η τελευταία στην οποία ο Ντάνιελ Κρεγκ ερμηνεύει τον Τζέιμς Μποντ.

Στις 30 Σεπτεμβρίου -αν όλα πάνε καλά- ο κόσμος θα απολαύσει τον Κρεγκ στην τελευταία του ταινία ως 007 και ο ίδιος θα δυνεχίσει τη σπουδαία καριέρα του, ενώ ο Μποντ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του νέου του προσώπου.

Η παραγωγή της ταινίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο ο ηθοποιός ηθοποιός αποχαιρετά, με πολύ συγκινητικό τρόπο, το ρόλο του και τους συνεργάτες του.

«Δουλεύω με κάποιους από εσάς από παλιά», λέει ο Ντάνιελ Κρεγκ, «σχεδόν για όλη την καριέρα μου, τριάντα χρόνια, δηλαδή πολύ καιρό. Πολλοί από εσάς έχουν δουλέψει μαζί μου και στις πέντε ταινίες και λέγονται πολλά για το τι πιστεύω γι' αυτές τις ταινίες».

«Η αλήθεια είναι ότι αγάπησα κάθε λεπτό αυτών των ταινιών, ειδικά αυτής εδώ, γιατί κάθε πρωί είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί σας. Κι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές που μου έγιναν στη ζωή μου».

Στις 30 Σεπτεμβρίου, το πολυαναμενόμενο «No Time to Die» βγαίνει στις αίθουσες παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ