ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λίντα Εβαντζελίστα: «Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά» - Μια αισθητική επέμβαση την οδηγεί στα δικαστήρια

Λίντα Εβαντζελίστα: «Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά» - Μια αισθητική επέμβαση την οδηγεί στα δικαστήρια
ΑP Photo

Στη δικαιοσύνη λέει ότι θα προσφύγει το κορυφαίο μοντέλο της δεκαετίας του '90, Λίντα Εβαντζελίστα, υποστηρίζοντας ότι έχει πάθει μόνιμη και μη αναστρέψιμη βλάβη μετά από αισθητική επέμβαση.

«Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά», λέει η 56χρονη Εβαντζελίστα και ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί μόνιμη ζημιά μετά από αισθητική επέμβαση. Τονίζει, δε, ότι δεν είχε ενημερωθεί για τις πιθανές παρενέργειες της επέμβσης, ανάμεσα στις οποίες και αυτή που προέκυψε στην ίδια.

Πράγματι, κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στον διεθνή Τύπο, τη δείχνουν πολύ διαφορετική στο πρόσωπο.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απουσίασε ένα μεγάλο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, η Εβαντζελίστα επέλεξε το Instagram για να σημοσιοποιήσει το πρόβλημά της.

Το πρώην μοντέλο εξηγεί ότι έχει παραμορφωθεί εξαιτίας «λιπώδους υπερπλασίας του λιπώδους ιστού», μία σπάνια επιπλοκή της κρυολιπόλυσης. Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται στη Κοσμετολογία για τον περιορισμό του περιττού λίπους σε διάφορα σημεία του σώματος. Η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού, έχει ως συνέπεια τη διόγκωση αντί τη συρρίκνωση των περιοχών στις οποίες έχει εφαρμοστεί η θεραπεία.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους πριν υποβληθεί στη θεραπεία.

Λέει ότι έκανε δύο επεμβάσεις προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά αποδείχθηκε ότι αυτό είναι μη-αναστρέψιμο. Συνεπεία αυτού έχει καταστραφεί όχι μόνο η επαγγελματική της ζωή, αλλά η ίδια οδηγήθηκε και σ΄έναν «κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης», όπως λέει.

Η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του '90 και έχει μείνει στην ιστορία για την ατάκα της «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι για λιγότερα από 10.000 δολάρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ