ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

No Time to Die: Πρίγκιπες, σταρ και ενθουσιασμός στην πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ (pics)

No Time to Die: Πρίγκιπες, σταρ και ενθουσιασμός στην πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ (pics)
ΑP Photo

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» προβλήθηκε στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα της, στο Λονδίνο την Τρίτη με την παρουσία πολλών διεθνών σταρ αλλά και μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και οι συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Λασάνα Λιντς και η Λέα Σεϊντού, ήταν όλοι εκεί για την πρεμιέρα της ταινίας, η οποία, όπως ελπίζει η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, θα φέρει και πάλι τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

To «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα ξεκινάει τις προβολές του την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες όλης της Ελλάδας.

@ΑP Photo

Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

@ΑP Photo

«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους», είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ στο πρακτορείο Reuters και πρόσθεσε: «Πριν από έναν χρόνο, δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί». Ερωτηθείς τι θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, εκείνος απάντησε: «Ο κόσμος».

@ΑP Photo

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων στην πρεμιέρα, βρίσκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας Ουίλιαμ με τις συζύγους τους.

@ΑP Photo

Είχαν επίσης λάβει πρόσκληση υγειονομικοί και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, ως ευχαριστία για το έργο τους στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ