ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μικ Τζάγκερ και Måneskin στην ίδια σκηνή: «Σας ευχαριστώ, mille grazie, ήσασταν υπέροχοι» (vid)

Μικ Τζάγκερ και Måneskin στην ίδια σκηνή: «Σας ευχαριστώ, mille grazie, ήσασταν υπέροχοι» (vid)
Facebook/Mick Jagger

Οι Ιταλοί νικητές της Eurovision, Måneskin, άνοιξαν τη συναυλία των Rolling Stones στο Λας Βέγκας και ο Μικ Τζάγκερ τους ευχαρίστησε δημόσια και στα ιταλικά.

Το ιταλικό συγκρότημα που εντυπωσίασε με την παρουσία και τη νίκη του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αποδεικνύει ότι τελικά δεν ήταν άλλον ένα «πυροτέχνημα» στον κόσμο της μουσικής.

Οι Rolling Stones τούς κάλεσαν να κάνουν support στη συναυλία τους στο Λας Βέγκας κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν, ξεσηκώνοντας το κοινό για ένα μισάωρο πριν την εμφάνιση επί σκηνής των «γερόλυκων» του ροκ.

«Hello Las Vegas! Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στην ίδια σκηνή με μία από τις καλύτερες μπάντες όλων των εποχών». Με αυτά τα λόγια συστήθηκε στο κοινό ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος, Damiano. Ακολούθησε η εμφάνισή τους, η οποία κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού και το «ευχαριστώ» του Mick Jagger και στα ιταλικά.

Οι Måneskin ερμήνευσαν το «I Wanna Be Your Slave», το «I Wanna Be Your Dog» του Iggy Pop και το «Zitti e Buoni» της Eurovision.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ