ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν: Το τραγούδι που θα έπαιρνε μαζί του σε ένα έρημο νησί, δεν είναι δικό του

Μπρους Σπρίνγκστιν: Το τραγούδι που θα έπαιρνε μαζί του σε ένα έρημο νησί, δεν είναι δικό του
ΑP Photo

Τον περασμένο μήνα ένα ολόκληρο επεισόδιο του «The Late Show with Stephen Colbert» ήταν αφιερωμένο στον θρύλο της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν.

Επειδή μια συνέντευξη αποτελούμενη από τρία μέρη και ερμηνεία των επιτυχιών του δεν αρκούν για τον The Boss, έκανε ένα ακόμη ξεχωριστό γύρισμα που προβλήθηκε στις 10 Νοεμβρίου.

Σε αυτό ο Μπρους Σπρίνγκστιν βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ, στο «Colbert Questionert».

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του σάντουιτς είναι με φυστικοβούτυρο και ζελέ μαζί με ένα μεγάλο ποτήρι γάλα στις 3:00, ότι η αγαπημένη του μυρωδιά είναι της συζύγου του και μέλους του συγκροτήματός του, E Street Band.

Ο Σπρίνγκστιν είπε επίσης ότι το τραγούδι που θα άκουγε σε ένα έρημο νησί είναι το «Summer Wind» του Φρανκ Σινάτρα.

Έδωσε επίσης μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις για την αξία της σωματικής άσκησης. «Είμαι 72» είπε αστειευόμενος και αποκάλυψε ότι το ζώο που τον τρομάζει περισσότερο είναι η αράχνη, καθώς «τον έχει δαγκώσει αρκετές φορές καφέ λοξοσκέλη». Απάντησε ακόμη σε ερώτηση για τη μετά θάνατον ζωή.

«Εντάξει, ατομική συνείδηση, αντίο» είπε. «Αλλά η ψυχή και το πνεύμα μας πιστεύω ότι εξελίσσονται και ζουν με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε και μας έχουν αγαπήσει. Και με ανθρώπους τους οποίους έχουμε επηρεάσει με το έργο μας ή την καθημερινή μας εμπειρία» είπε.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ξεχώρισε ως αγαπημένη του ταινία δράσης είναι το «Vanishing Point».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ