ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς: Ποιες είναι οι τρεις αγαπημένες του ταινίες απ' όσες πρωταγωνίστησε και γιατί

Τομ Χανκς: Ποιες είναι οι τρεις αγαπημένες του ταινίες απ' όσες πρωταγωνίστησε και γιατί
ΑP Photo

O Τομ Χανκς εκτός από πολυβραβευμένος και πολύ αγαπημένος του κοινού, είναι και ένας ηθοποιός με τεράστια φιλμογραφία.

Κάθε ένας από τους θαυμαστές του έχει τη δική του αγαπημένη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ο Χανκς, δεν είναι και δύσκολο, είναι όλες μια και μια, όμως, ποιες από αυτές είναι οι αγαπημένες του ίδιου του Τομ Χανκς;

Μιλώντας στο podcast του Μπιλ Σίμονς, ο Χανκς ρωτήθηκε αυτό ακριβώς: Ποιες είναι οι τρεις αγαπημένες του ταινίες ανάμεσα σε όλες όσες έχει πρωταγωνιστήσει. Πριν το απαντήσει, ο Χανκς εξήγησε ότι «δεν θα το κάνω σύμφωνα με τοαποτέλεσμα. Θα το κάνω ανάλογα με την προσωπική μου εμπειρία όταν τις γύριζα».

Πρώτη αγαπημένη του ταινία, λοιπόν, είναι το «A League of Their Own». Ο Χάνκς εξήγησε ότι ο κύριος λόγος που επέλεξε αυτή την ταινία είναι λόγω του καλοκαιριού που έζησε ενώ την γύριζε, έπαιζε μπέιζμπολ και ζούσε τη ζωή της μικρής πόλης με την οικογένειά του.

Η δεύτερη ταινία ήταν το «Cast Away» και εξήγησε πώς ήταν να ζει στα νησιά Φίτζι για πολλούς μήνες και να κολυμπάει από το νησί του όπου έμενε η οικογένειά του σε ένα σκάφος, το οποίο θα τον πήγαινε σε άλλο νησί για να παίξει στην ταινία.

Τέλος περιέλαβε στις αγαπημένες του ταινίες και το «Cloud Atlas», η οποία τόσο για τους κριτικούς όσο και για το κοινό, δεν θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες στις οποίες. Αλλά ο Χανκς έχει διαφορετική άποψη.

«Γυρίσαμε το «Cloud Atlas» με πολλές ελπίδες και ένα όνειρο, μέσα σε πολλή αγάπη. Ήμασταν μέρος αυτού του μεγάλου, τεράστιου συνόλου. Φανταστικοί άνθρωποι που απλώς προσπαθούσαν να κάνουν την καλύτερη δουλειά με όχι τις καλύτερες συνθήκες. Όλη αυτή η ταινία ήταν δύσκολη να γίνει. Η πραγματοποίησή της ήταν μαγική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ