ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «Blade Runner» επιστρέφει ως τηλεοπτική σειρά - Και θα τη σκηνοθετήσει, φυσικά, ο Ρίντλεϊ Σκοτ

Το «Blade Runner» επιστρέφει ως τηλεοπτική σειρά - Και θα τη σκηνοθετήσει, φυσικά, ο Ρίντλεϊ Σκοτ
imdb

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται στην πιο δημιουργική του φάση. Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε η ταινία «Η Τελευταία Μονομαχία» και σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου βγαίνει στις αίθουσες το «House of Gucci».

Παράλληλα, ο σκηνοθέτης δουλεύει και πάνω σε πολλά άλλα πρότζεκτ. Η επόμενη ταινία του θα είναι το «Kitbag» με το Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πέρα από αυτά ο Σκοτ ετοιμάζει τις τηλεοπτικές σειρές «Blade Runner» και «Alien», βασισμένες φυσικά στις εμβληματικές ταινίες που ο ίδιος μάς έχει προσφέρει. Μιλώντας στο BBC, στο πλαίσιο της προώθησης του «House of Gucci», ο Σκοτ είπε:

«Έχουμε ήδη γράψει τον πιλότο για το “Blade Runner” και το σκελετό της πρώτης σεζόν. Θα παρουσιάσουμε το “Blade Runner” ως μια τηλεοπτική σειρά 10 ωρών».

Συμπλήρωσε ότι η τηλεοπτική σειρά «Alien» ακολουθεί την ίδια πορεία, με τον σκελετό της πρώτης σεζόν και τον πιλότο να έχουν ήδη γραφτεί, ενώ ο ίδιος συνεργάζεται στενά με τον Νόα Χόλεϊ, το δημιουργό της σειράς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεποτομέρειες για το τηλεοπτικό «Blade Runner», όπως το που θα τοποθετείτε χρονολογικά σε σχέση με τις δυο ταινίες και ποιοι θα συμμετέχουν στο καστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ