ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι AC/DC αντικατέστησαν τον τραγουδιστή τους με τον Axl Rose

Οι AC/DC αντικατέστησαν τον τραγουδιστή τους με τον Axl Rose

Ο τραγουδιστής των AC/DC, Μπράιαν Τζόνσον δήλωσε ότι νιώθει ότι τον «πέταξαν στον δρόμο» μετά και την επιβεβαίωση του συγκροτήματος ότι τον αντικατέστησαν με τον πρώην τραγουδιστή των Guns N' Rose, Axl Rose, για το υπόλοιπο της περιοδείας τους.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει ότι ο Τζόνσον θα έχανε ολοκληρωτικά την ακοή του αν συνέχιζε την περιοδεία με τους AC/DC ενώ τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας είπαν πως «σέβονται» την απόφαση του τραγουδιστή να αποσυρθεί.

Ωστόσο, ο Τζόνσον αντέδρασε όταν έμαθε τα νέα για την άμεση αντικατάστασή του.

Ο αμερικανός κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Τζιμ Μπρούερ δήλωσε ότι μίλησε με τον Τζόνσον και μετέφερε ότι «ένιωσε σαν να τον πέταξαν στον δρόμο» οι συνάδελφοί του.

Με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος η μπάντα αναφέρει: «Τα μέλη των AC/DC θέλουν να ευχαριστήσουν τον Μπράιαν Τζόνσον για την συνεισφορά του και την αφοσίωση στην μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την κατάσταση της υγείας του και τα προβλήματα ακοής του. Όσο και να θέλουμε αυτή η περιοδεία να τελειώσει όπως άρχισε, κατανοούμε, σεβόμαστε και στηρίζουμε την απόφαση του Μπράιαν να σταματήσει την περιοδεία και να σώσει την ακοή του.

«Εμμένουμε στην ολοκλήρωση της περιοδείας και στην δέσμευσή μας σε όλους όσοι μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε τυχεροί που ο Axl Rose προσφέρθηκε ευγενικά να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε αυτή την δέσμευση».
«Οι AC/DC θα συνεχίσουν την περιοδεία Rock Or Bust World Tour με τον Axl Rose στα φωνητικά».

Ο Τζόνσον φέρεται να είπε στον Τζιμ Μπρούερ ότι δεν πιστεύει ότι το πρόβλημα ακοής του είναι τόσο σοβαρό όσο άφησε να εννοηθεί η μπάντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ