ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η (τρομακτική) βιντεοσκοπημένη απολογία των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Η (τρομακτική) βιντεοσκοπημένη απολογία των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ
REUTERS/Dave Hunt

Στο δικαστικό μέγαρο του Κουίνσλαντ εμφανίστηκαν οι Τζόνι Ντεπ και η σύζυγος του Άμπερ Χερντ για την εκδίκαση της υπόθεσης που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2015. 

Η υπόθεση, που φέρει το όνομα Πόλεμος Κατά Των Τεριέ, ξεκίνησε όταν ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας κατηγόρησε τον Ντεπ πως έφερε λαθραία τα δύο τεριέ στη χώρα με το ιδιωτικό του τζετ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τακόμη μιας περιπέτειας των Πειρατών της Καραϊβικής.

Τότε το διάσημο ζευγάρι είναι διωχθεί για παράνομη είσοδο των σκυλιών τους στην Αυστραλία παραβιάζοντας τους αυστηρούς νόμους καραντίνας που ισχύουν στη χώρα.

Με την Αυστραλία να έχει ιδιαίτερα αυστηρούς κανονισμούς καραντίνας για την πρόληψη ασθενειών όπως η λύσσα, όποιος επιθυμεί να φέρει μέσα στη χώρα τα κατοικίδια του οφείλει να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας και καραντίνας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξή του.

TERIE

Οι Ντεπ και Χερντ δεν είχαν φροντίσει κάτι τέτοιο και η ηθοποιός αντιμετώπιζε βαριές κατηγορίες για παράνομη εισαγωγή των δύο τεριέ της στην χώρα. Ο πρότερος έντιμος βίος της έγινε αφορμή για να απορριφθούν γλυτώνοντας την από φυλάκιση έως και 10 χρόνων.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για τους αξιωματούχους της Αυστραλίας που έκαναν κάτι που θυμίζει καθεστώτα απολυταρχικά, σαν αυτό που συντηρεί με απαγορεύσεις ο Κιμ Γιουνγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα.

Οι Ντεπ και Χερντ απολογούνται σε video για την πλαστογράφηση και μιλάνε στην κάμερα σαν όμηροι στην Πιονγκγιάνγκ.

"Οι Αυστραλιανοί είναι υπέροχοι και θερμοί άνθρωποι. Εαν παραβιάσεις τους νόμους της χώρας θα σε ενημερώσουν γι' αυτό" λένε στη βιοντεοσκοπημένη απολογία που έχει γίνει viral γιατί είναι περίπου απίστευτη.

Οι Ντεπ και Χερντ "λυπούνται πολύ για τη συμπεριφορά τους". Το video θα σας κάνει να λυπηθείτε τους ίδιους.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καθιερώνει σχολή και αυτό δεν είναι αστείο.

KIM

ΔΗΜΟΦΙΛΗ