ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Δεν θα υπάρξει κανένας άλλος Ιντιάνα Τζόουνς πέρα από τον Χάρισον Φορντ»

«Δεν θα υπάρξει κανένας άλλος Ιντιάνα Τζόουνς πέρα από τον Χάρισον Φορντ»

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τότε που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η τελευταία περιπέτεια του αρχαιολόγου Ιντιάνα Τζόουνς "Και το βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου" με τον Χάρισον Φορντ να υποδύεται το ρόλο του σταυροφόρου αρχαιολόγου ενώ εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησαν οι φήμες για μία επανεκκίνηση του θρυλικού Ιντιάνα Τζόουνς με πρωταγωνιστή κάποιον άλλο ηθοποιό για το ρόλο του Ίντι σε νεότερη ηλικία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 36χρονος ηθοποιός Κρις Πρατ φέρεται να είναι ο επόμενος Ίντι ωστόσο ο παραγωγός που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, Φρανκ Μάρσαλ, έδωσε την υπόσχεση ότι το μόνο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον Ιντιάνα Τζόουνς είναι αυτό του Χάρισον Φορντ και στην επόμενη περιπέτεια του.

Κατά την τελετή βράβευσής του στο CinemaCon, ο Μάρσαλ μίλησε για την πέμπτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς και για τη συνέχεια του κινηματογραφικού franchise Jason Bourn και ανάμεσα σε όλα όσα είπε, τόνισε ότι "δεν πρόκειται να κάνει αυτό που κάνουν με τον Τζέιμς Μποντ". "Πιστεύουμε ότι αυτοί οι εικονικοί χαρακτήρες πρέπει να παίζονται με τους ηθοποιούς με τους οποίους ξεκίνησαν" είπε ο Μάρσαλ.

"Έχουμε αποφασίσει ότι θα γυριστεί η ταινία, αλλά θα πάρει περίπου δύο με τρία χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί". Το γεγονός ότι ο Φορντ τότε θα είναι 75 με 76 χρόνων δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Μάρσαλ. "Αφού δεν ήταν πολύ γέρος για τo Star Wars, δεν είναι και για τον Ιντιάνα", δήλωσε ο Μάρσαλ.

O Φόρντ είναι ενθουσιασμένος για την απόφαση του studio αλλά και τον παχυλό μισθό που του εξασφαλίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ