ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «Red Notice» είναι η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών για το Netflix

Το «Red Notice» είναι η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών για το Netflix
imdb

Εάν αναρωτιέστε γιατί ο Ντουέιν Τζόνσον βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς, η απάντηση έρχεται από το Netflix.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η πλατφόρμα, η ταινία «Red Notice» του Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζόνσον μαζί με τη Γκαλ Γκαντότ και το Ράιαν Ρέινολντς, συγκέντρωσε 328.8 εκατομμύρια ώρες θέασης, ξεπερνώντας την προηγούμενη ταινία που κατείχε τα πρωτεία, το «Bird Box» που το 2018 είχε συγκεντρώσει 282 εκατομμύρια ώρες θέασης.

Η περιπέτεια έσπασε το ρεκόρ μόλις σε 18 ημέρες, ενώ το «Bird Box» είχε χρειαστεί τέσσερις εβδομάδες για να βρεθεί στην κορυφή. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Σάντρα Μπούλοκ βρίσκεται ακόμη μέσα στις 10 πιο επιτυχημένες ταινίες του Netflix σε 94 χώρες.

Το «Red Notice» είναι το ένταλμα σύλληψης που βγάζει η Ιντερπόλ για τους πιο περιζήτητους εγκληματίες στον κόσμο.

Στην ταινία, ο πράκτορας Τζον Χάρτλι/Ντουέιν Τζόνσον αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει δύο ληστές έργων τέχνης. Τελικά, βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας και αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ/Ράιαν Ρέινολντς, με στόχο να πιάσουν την πιο καταζητούμενη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα «The Bishop»/Γκαλ Γκαντότ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ