ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιταλία: Θετικός διαγνώστηκε ο Τζοβανότι και ρίχνει «γροθιές» στον κορωνοϊό

Ιταλία: Θετικός διαγνώστηκε ο Τζοβανότι και ρίχνει «γροθιές» στον κορωνοϊό
«'Τρελός πονόλαιμος', πυρετός, μυικοί πόνοι, όλα θα περάσουν» λέει ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής AP Photo/Gregorio Borgia

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης Τζοβανότι στην Ιταλία, γνωστοποιώντας ο ίδιος μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19 και δεν φοβάται γιατί είναι εμβολιασμένος.

Με την χαρακτηριστική του ιδιοσυγκρασία, και το θερμόμετρο σε πρώτο πλάνο, ο Τζοβανότι αναφέρει σε σειρά βίντεο στο TikTok από το σπίτι του, όπου βρίσκεται σε καραντίνα, ότι αντιμετώπισε υψηλό πυρετό, πονόλαιμο και μυικούς πόνους.

«Είναι μια γρίπη από τις σκληρές. Χθες είχα πυρετό 38, σήμερα 37,2. Αλλά εντάξει, είμαι εμβολιασμένος» λέει σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε χθες, Κυριακή, και αστειευόμενος δίνει «γροθιές» στον κορωνοϊό, λέγοντάς του «να φύγει, υπάρχουν καλύτερα μέρη».

«'Τρελός πονόλαιμος', μυικοί πόνοι, όλα θα περάσουν. Τα Χριστούγεννα πέρασαν, θα περάσει και ο ιός» λέει ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής.

Παράλληλα, αναφέρει ότι, όπως και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα του rapid test που είχε κάνει ήταν αρνητικό, όμως διαγνώστηκε θετικός στον μοριακό έλεγχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ