ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναρκωτικά, σεξ, εκδίκηση: Η Rihanna δολοφονεί τους Beatles & αυτό είναι το πιο NSFW video της

Ναρκωτικά, σεξ, εκδίκηση: Η Rihanna δολοφονεί τους Beatles & αυτό είναι το πιο NSFW video της

Η περίπτωση της είναι ενδιαφέρουσα, αν όχι διθυραμβική. Η Rihanna έχει επιβιώσει με θράσος, έχει συγχωρέσει την κακοποίηση της του παρελθόντος της, έχει γίνει μια ντίβα της μουσικής σκηνής που σχεδιάζει με σύνεση και στρατηγική διάθεση την επιβολή της και στη μόδα και αυτή την εβδομάδα, χωρίς φασαρία και συναισθηματισμούς, έγινε η Rihanna που ξεπέρασε τους The Beatles. Το γιορτάζει με ένα πολύ ακατάλληλο, σε σημεία ενοχλητικό για πολλούς, τολμηρό, βρόμικο, video.

Το ρεκόρ που κατέρριψε είναι σημαντικό. H νέα από τα Μπαρμπέιντος κατάφερε να μείνει στο No1 του Billboard Hot 100 για 59 εβδομάδες, μια θέση ανήκε στους ιστορικούς Beatles.

Μόνη που πρέπει να ρίξει από το θρόνο πλέον μια άλλη ντίβα, η Mariah Carey που έχει μείνει στην κορυφή για 79 συνολικά εβδομάδες.

Η Rihanna βγάζει όσα hit πρέπει για να κάνει επέλαση στα charts και πετάει από επάνω της ρούχα και πουριτανισμό, εκθέτοντας στο video του Needed Me τη χυμώδη φιγούρα της, περίπου, γυμνή.

Ο σκηνοθέτης της πρόκλησης

Η RiRi γνωρίζει πολύ καλά τους όρους του παιχνιδιού και αφήνεται στο βλέμμα και το φακό του Harmony Korine. Ο Korine, από παλιά ένας προκλητικός καλλιτέχνης έχει εντυπωσιακό βιογραφικό.

13029411 10153700685696676 6600046559651523943 o copy

Σεναριογράφος του Kids, σκηνοθέτης του Spring Breakers, συγγραφέας, μουσικός, ο Καλιφορνέζος μοιάζει να γνωρίζει τον υπόκοσμο από την καλή και την ανάποδη και σκηνοθετεί τη Rihanna εκδικητή σε ένα video που ήδη έχει κάνει πολλά media των ψευδοσυντηρητικών διαθέσεων να το αποκηρύσσουν.

Η βία είναι πρωταγωνιστής, η Rihanna είναι γυμνή, το piercing (απαγορευμένο στη Βόρεια Κορέα από αυτή την εβδομάδα) στο στήθος της σε πρώτο πλάνο, οι χυμώδεις καμπύλες της χωρίς διάθεση να κρυφτούν, οπλίζει, στοχεύει, σκοτώνει και αφήνει στο πέρασμα της τους Beatles να αποχαιρετούν ένα ρεκόρ χρόνων φυσώντας καπνό στο θύμα.

Το video είναι το δικό της δώρο για την ημέρα 420 ή 4:20, μια ημερομηνία με μυρωδιά κάνναβης. Θα μπορούσε να ήταν ένα λιγότερα έκλυτο video;

Ναι.

Αυτό όμως είναι κάτι που απεύχεται αυτή που έβγαλε το album της Αnti. Το video είναι NSFW, ακατάλληλο, προκλητικό σαν την ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ