ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάλι Μπέρι: «Τελικά το ίντερνετ δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεγελαστεί» - Ο ψεύτικος γάμος της

Χάλι Μπέρι: «Τελικά το ίντερνετ δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεγελαστεί» - Ο ψεύτικος γάμος της
Instagram

Η νέα χρονιά βρήκε τη Χάλι Μπέρι «παντρεμένη» ξανά. Αυτήν τη φορά, ο εκλεκτός είναι ο επί χρόνια σύντροφός της, Βαν Χαντ, με τον οποίο έκαναν μια ανεπίσημη τελετή γάμου σε άγνωστο εξωτικό νησί, με την έλευση του 2022.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τις τελευταίες ημέρες η Μπέρι ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της, με λήψεις από παραλίες και καλοκαιρινή διάθεση. Δεν αποκάλυψε ωστόσο που ακριβώς βρίσκεται, αλλά ούτε και τα σχέδιά της.

Με την έλευση του 2022, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Χαντ σε μία ιδιωτική τελετή, στον προορισμό όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η Μπέρι δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την τελετή. Στη μία ανταλλάσει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της ενώ φοράει ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι της. Στη δεύτερη ποζάρει μαζί του σε μία σέλφι, γράφοντας: «Λοιπόν, είναι επίσημο!».

Οι ευχές έπεσαν βροχή και η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου.

Λίγο αργότερα, η ηθοποιός διευκρίνησε ότι ο γάμος δεν είναι πραγματικός, αλλά ότι οι δύο τους «απλώς το έκαναν για πλάκα». Η ίδια συμπλήρωσε: «Τελικά το ίντερνετ δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεγελαστεί»...

Η Μπέρι έχει υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Ερίκ Μπενέ. Ο προηγούμενος γάμος της ήταν με τον Ντέιβιντ Τζάστις. Έχει επίσης αποκτήσει μία κόρη εκτός γάμου, από την επί χρόνια σχέση της με τον Γκαμπριέλ Ομπρί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ