ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το ημερολόγιο της Pirelli για το 2022 είναι ροκ - Και το φωτογράφισε ο Μπράιαν Άνταμς

Το ημερολόγιο της Pirelli για το 2022 είναι ροκ - Και το φωτογράφισε ο Μπράιαν Άνταμς
Bryan Adams/Pirelli

Το 2021, πέρα από πολλά άλλα πράγματα, δεν υπήρξε και έκδοση για το διασημότερο ημερολόγιο, αυτό της Pirelli. Φέτος, το ημερολόγιο επέστρεψε, με τον Μπράιαν Άνταμς, εμβληματικό ρόκερ και φωτογράφο, να απαθανατίζει τους σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως ο Ίγκι Ποπ, η Σερ, η Γκράιμς, η Ρίτα Όρα και η Τζένιφερ Χάντσον.

Ο τίτλος του Pirelli Calendar 2022 είναι «On the Road» και η 48η έκδοση του ημερολογίου της Pirelli είναι συσκευασμένη σε μια θήκη βινυλίου LP, όπως τα μουσικά άλμπουμ.

Στις σελίδες του ποζάρουν δέκα κορυφαίοι μουσικοί, ροκ σταρ, αναγνωρισμένοι ερμηνευτές από διαφορετικά μουσικά είδη όλων των εποχών. Οι φωτογραφίσεις έγιναν σε επιλεγμένα σημεία του Λος Άντζελες και του Κάπρι.

«Στο δρόμο (On the road) βρίσκομαι τα τελευταία 45 χρόνια» είπε ο ίδιος ο Μπράιαν Άνταμς, «επειδή η ζωή του μουσικού είναι φτιαγμένη από δρόμους, ταξίδια, ξενοδοχεία και παρασκήνια».

Αυτήν ακριβώς τη ζωή προσπάθησε να απεικονίσει και στο ημερολόγιο: Τη ζωή ενός καλλιτέχνη που κινείται διαρκώς.

Bryan Adams/Pirelli

Το ημερολόγιο έχουν φωτογραφίσει συνολικά 37 φωτογράφοι από το 1964, ανάμεσά τους ο Μάριο Τεστίνο η Άνι Λέιμποβιτς και ο Χερμπ Ριτζ. Από τις σελίδες του έχουν περάσει η Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ, η Σοφία Λόρεν, η Ούμα Θέρμαν και πολλές ακόμη διάσημες γυναίκες.

Ο Άνταμς κλείνει το ημερολόγιο με ένα πορτρέτο του εαυτού του και τη λεζάντα: «Στο δρόμο για το επόμενο σόου».

Bryan Adams/Pirelli

ΔΗΜΟΦΙΛΗ