ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«And Just Like That»: Κόπηκαν σκηνές του Κρις Νοθ μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

«And Just Like That»: Κόπηκαν σκηνές του Κρις Νοθ μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς «And Just Like That», του reboot του «Sex and the City» μετά από τις πρόσφατες καταγγελίες εναντίον του Κρις Νοθ για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων γυναικών, αποφάσισε να μην προβάλει τις σκηνές που είχε ο ηθοποιός με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Παρίσι

Προς ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα, οι παραγωγοί αποφάσισαν να αλλάξουν τελείως την πλοκή του τελευταίου επεισοδίου.

Ο χαρακτήρας του Mr.Big στο «And Just Like That» πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο, αφήνοντας την Κάρι Μπράντσο μόνη και σε βαθύ πένθος. Οι συντελεστές της σειράς, όμως, είχαν σχεδιάσει να επαναφέρουν τον ηθοποιό στο φινάλε της σειράς, ως ανάμνηση φυσικά. Τελικά, οι σκηνές δεν θα παιχτουν ποτέ.

Ο Κρις Νοθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τις καταγγελίες, λέγοντας ότι πρόκειται για κατασκευασμένες ιστορίες. Οι πρωταγωνίστριες του «And Just Like That», όμως, τάχθηκαν υπέρ των γυναικών που μίλησαν, δημοσιεύοντας μία σχετική ανακοίνωση.

Ο Κρις Νοθ μετά από το σκάνδαλο, έχασε τη συμφωνία που είχε για την αγορά του brand του «Ambhar», ενώ παράλληλα το CBS ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός δε θα συνεχίσει με τα γυρίσματα της σειράς «The Equalizer» που πρωταγωνιστούσε με την Queen Latifah. Επιπλέον και η εταιρεία Peloton απέσυρε διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ