ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Ρομπ Λόου είναι πλέον καθαρός

O Ρομπ Λόου είναι πλέον καθαρός

Τι και αν ο παλιόφιλος Τσάρλι Σιν βρίσκεται στην επικαιρότητα πιο συχνά από αυτόν για όλους τους λάθος λόγους ή το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του στα χρόνια της νιότης του, η Ντεμί Μουρ είναι πιο πολύτιμη για τις λήψεις των παπαράτσι; Ο Ρομπ Λόου εξακολουθεί να είναι ένα all-american boy ετών 52 και είναι αυτό που μοιάζει, ασίγαστος και πλέον, καθαρός από σκάνδαλα, ουσίες, αλκοόλ.

Έχοντας αφήσει πίσω τα χρόνια του Brat Pack, ο Λόου, πατέρας δύο νέων, των Τζον και Μάθιου και σύζυγος εδώ και 25 χρόνια της σχεδιάστριας κοσμημάτων Sheryl Lowe, ο Λόου είναι ένα poster boy των 80s στη νέα του φωτογράφηση για το περιοδικό C For Men.

Η συνέντευξη του είναι αδιάφορη. Ο Λόου μιλάει για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα έχοντας βγάλει
στην αγορά σειρά αντρικών καλλυντικών, τη νέα του σειρά Grindr στην οποία είναι και παραγωγός και για το αγαπημένο του Μαλιμπού.

Ο Λόου έχει ησυχάσει, δουλεύει σαν τρελός, γυμνάζεται σαν μανιακός και απολαμβάνει τη γαλήνη πέρα από τα σκάνδαλα, τα όργια, τις ερωτικές ταινίες και τα ναρκωτικά του παρελθόντος. Ας είναι.

Στη νέα φωτογράφιση ο Λόου μοιάζει αειθαλής, κάτι που είναι, και μας παραπέμπει σε ένα από τα δύο βιβλία που έχει εκδώσει για να θυμηθούμε τη ζωή, την παρακμή και την ακμή του. Αυτά είναι όσα μας θύμισε ο ίδιος για ένα παρελθόν που τον στοίχειωσε.

Ο Ρομπ Λόου τότε

Ο Ρομπ Λόου μεγάλωσε με καρδιακούς του φίλους τα αδέλφια Κρις και Σον Πεν και τα αδέλφια Εμίλιο Εστεβέζ και Τσάρλι Σιν. Γείτονες στο δρόμο που η μητέρα του τον έφερε από το Μιζούρι.

Στο γυμνάσιο ήταν κολλητός με ακόμη ένα διάσημο. Τον Iron Man ή για τους θνητούς Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. “Ήταν ένας ιλαρός τύπος που του άρεσε να τραγουδάει μεσαιωνικά ποιήματα. Κανένας δεν ήταν πιο αστείος και πιο ευφυής από αυτόν” γράφει ο Λόου.

Για τον Τσάρλι Σιν πάλι αναφέρει: “Ήταν λάτρης των θεωριών συνωμοσίας. Καμιά φορά φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από τα ρούχα του και πάντα ήθελε να συζητάμε την πιθανότητα η Σελήνη να ήταν κενή στο εσωτερικό και το ενδεχόμενο τον JFK να τον σκότωσε η κινεζική μαφία” γράφει για τον Τσάρλι Σιν.

Στις συναντήσεις του στην Καλιφόρνια γνώρισε και άλλους. Γνώρισε τον Μίκι Ρουρκ όταν κυκλοφορούσε βρομιάρης, με μαλλιά άπλυτα, σαν άνθρωπος χωρίς στέγη αλλά με τα πατίνια κολλημένα στα πόδια του. Γνώρισε το πρώτο κορίτσι που φλέρταρε ποτέ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Γνώρισε μια Τζάνετ που ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική. “Αφού το κάνουν τα αδέλφια μου, γιατί να μην το κάνω και εγώ;” σημειώνει ο Λόου. Αναφερόταν στην Τζάνετ Τζάκσον.

Καθαρός πια από αλκοόλ και κοκαΐνη ο Λόου δεν θέλει να θυμάται τα χρόνια που το σκάνδαλο με το προσωπικό sex tape του κόστισε πολλά. Λογικό. Στη βιντεοσκοπημένη συνεύρεση του ήταν ένας ενήλικας που έκανε σεξ με μια ανήλικη και για αυτό πλήρωσε επαγγελματικά, προσωπικά, σε ταμεία κλινικών απεξάρτηση από το αλκοόλ και τα έκλυτα όργια με τη λευκή σκόνη.

sex tape

Ο Ρομπ Λόου τώρα

Σήμερα ο Λόου μοιάζει να τα έχει καταφέρει. Κάποιες φορές βέβαια μπερδεύεται όταν ας πούμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Όταν ζήτησε στο twitter από οικονομολόγους να του εξηγήσουν γιατί συνέβη αυτό στην Ελλάδα ή όταν είπε για τον ηγέτη της Ελλάδας ότι δεν δίνει δεκάρα για τη χώρα που χρεοκοπεί “και αυτό είναι έκδηλο. Δεν φοράει καν γραβάτα”.

lowe tsip

Στη φωτογράφιση του ο Λόου είναι ντυμένος casual. Με jean και t shirt.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ