ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ – Η δημόσια ανακοίνωση

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ – Η δημόσια ανακοίνωση
Ένα ακόμη love story του Χόλιγουντ έλαβε τέλος Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Μια από τις πιο ρομαντικές ιστορίες αγάπης του Χόλιγουντ έλαβε τέλος. Ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέτ ανακοίνωσαν μέσα από κοινή τους δήλωση στο Instagram την Τετάρτη την λήξη του γάμου τους.

«Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών», ξεκίνησε η κοινή δήλωση του ζευγαριού. «Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν».

Συνέχισε, «Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από το γάμο μας».

«Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε».

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2005 σε ένα jazz club, πολύ πριν ο Μομόα γίνει διάσημος υποδυόμενος τον Khal Drogo στο «Game of Thrones».

Ο Μομόα δήλωνε πως είχε ερωτευτεί την Μπονέ από τότε που την έβλεπε στην τηλεόραση, στην επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του 1980 «The Cosby Show».

«Από τότε που ήμουν 8 χρονών και την είδα στην τηλεόραση, είπα ‘μαμά, τη θέλω αυτή’», αποκάλυψε ο ηθοποιός στον Τζέιμς Κόρντεν στο «The Late Late Show» το 2017. «Σκέφτηκα, ‘θα σε καταδιώκω για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε πάρω’».

Έτσι ο Μομόα δεν έχασε χρόνο για να προσελκύσει το κορίτσι των ονείρων του όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, την κόρη Λόλα, το 2007. Ο γιος τους Nakoa-Wolf γεννήθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Ο Μομόα βοήθησε στο μεγάλωμα της κόρης της Μπονέ, την ηθοποιό Ζόε Κράβιτς, από τον προηγούμενο γάμο της με τον ηθοποιό Λένι Κράβιτς. Κράβιτζ και Μομόα συνδέθηκαν επίσης με άρρηκτη φιλία, θεωρώντας τους εαυτούς τους «αδέρφια».

Στη δήλωσή του, το ζευγάρι έγραψε ότι μοιράστηκε την ενημέρωση για τη σχέση του «όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά έτσι ώστε όσο προχωράμε στη ζωή μας να το κάνουμε με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια».

https://www.instagram.com/p/CYprLX4pTdW

«Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να τη γνωρίσουμε και να τη ζήσουμε. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον ~για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε...», συνέχισε η ανάρτηση και κατέληξε: «Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει».

Jason Momoa and Lisa Bonet announce split, by Lisa Respers France, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ