ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άνταμ Ντράιβερ: «Δεν ζω στον ίδιο κόσμο με τον Μαουρίτσιο Γκούτσι»

Άνταμ Ντράιβερ: «Δεν ζω στον ίδιο κόσμο με τον Μαουρίτσιο Γκούτσι»

O Άνταμ Ντράιβερ πέρσι πρωταγωνίστησε σε τρεις ταινίες, ανάμεσά τους και δυο του Ρίντλεϊ Σκοτ, στην «Τελευταία Μονομαχία» και τον «Οίκο Gucci».

Ο ρόλος του Μαουρίτσιο Γκούτσι, στη δεύτερη, εκθειάστηκε από κριτικούς και κοινό, στον ίδιο όμως, μάλλον δεν άρεσε και πολύ.

Μιλώντας στο περιοδικό W, o Ντράιβερ είπε ότι «Ο Οίκος Gucci» ήταν η πιο δύσκολη ταινία από τις τρεις που πρωταγωνίστησε πέρσι, εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν μια ψυχολογική πρόκληση για εκείνον γιατί «δεν ζω στον ίδιο κόσμο με τον Μαουρίτσιο Γκούτσι». Πρόσθεσε ότι δεν πήγε καν στο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων.

«Μετά από 14 ώρες την ημέρα που ήμουν ο Γκούτσι, περίμενα απλά να τελειώσει. Γενικά, φεύγω αμέσως από τη δουλειά. Δεν έχω πάει σε πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων από το “Girls”. Θέλω απλώς να βγάλω τον χαρακτήρα από το σύστημά μου και να πάω σπίτι», εξήγησε ο Ντράιβερ.

Παρόλα αυτά βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα την πρόκληση να παίξει έναν τέτοιο πολύπλοκο ρόλο. «Ο τρόπος που μαζεύει πράγματα που είναι πολύτιμα και τα απορρίπτει, ο τρόπος που είναι ο πιο κομψός άντρας, όλες αυτές οι ιδιότητές του ήταν ενδιαφέρουσες», είπε ενώ ειπε για τον Μαουρίτσιο Γκούτσι ότι ήταν «ένας άνθρωπος που περνά από την απόρριψη του κόσμου που γνωρίζει στην ανάκτηση της αίσθησης του εαυτού του και μετά στο να ερωτεύεται έναν κόσμο που είναι τοξικός. Είναι θύμα των περιστάσεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ