ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάρθα Στιούαρτ: Χώρισε από τον Άντονι Χόπκινς επειδή έβλεπε στο πρόσωπό του τον Χάνιμπαλ Λέκτερ

Μάρθα Στιούαρτ: Χώρισε από τον Άντονι Χόπκινς επειδή έβλεπε στο πρόσωπό του τον Χάνιμπαλ Λέκτερ
Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη έκανε η Μάρθα Στιούαρτ ΑP Photo/ΑP Photo

Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη έκανε η Μάρθα Στιούαρτ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είχε διακόψει τη σχέση της με το Βρετανό ηθοποιό Άντονι Χόπκινς.

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας είπε ότι δεν μπορούσε να διαχωρίσει τον Χόπκινς από το ρόλο του Χάνιμπαλ Λέκτερ τον οποίο ερμήνευσε εκείνος στην ταινία «Η Σιωπή των Αμνών».

Η 80χρονη Στιούαρτ εμφανίστηκε στο «The Ellen Show» και εξήγησε ότι αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση της με τον 84χρονο ηθοποιό επειδή κάθε φορά που τον έβλεπε θυμόταν το ρόλο του στην ταινία του 1991, όπου ο Χόπκινς έπαιξε, με πολύ πειστικό είναι η αλήθεια τρόπο, τον δρα Χάνιμπαλ Λέκτερ, έναν εμβληματικό εγκληματία που είχε την μάλλον κακή συνήθεια να τρώει τα θύματά του.

Για το ρόλο του ο Χόπκινς κέρδισε το Όσκαρ Α' αντρικού ρόλου το 1992, αλλά έχασε την Στιούαρτ...

«Έχω ένα μεγάλο, τρομακτικό σπίτι στο Μέιν, χαμένο μέσα στα δάση και δεν μπορούσα καν να φανταστώ να με επισκέπτεται εκεί ο Χόπκινς», είπε η Μάρθα Στιούαρτ. «Τον φανταζόμουν συνέχεια να τρώει... ξέρεις».

Η Έλεν Ντετζένερις τη ρώτησε αν πράγματι διέκοψε τη σχέση της με τον Χόπκινς γι αυτό και η Στιούαρτ απάντησε: «Ναι. Ιδιαίτερα όταν εκείνος έπαιξε ξανά το ρόλο στις ταινίες "Hannibal" και "Red Dragon"».

Είναι ασαφές πότε ακριβώς είχαν σχέση η Στιούαρτ και ο Χόπκινς, αλλά αυτό πιθανότατα συνέβη πριν ο ηθοποιός παντρευτεί την τρίτη του σύζυγο, τη Στέλα Αρογιάβε, το 2003. Η Στούαρτ πήρε διαζύγιο από τον Άντριου Στιούαρτ το 1990 μετά από τριάντα χρόνια γάμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ