ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλτον Τζον: Ο κορωνοϊός διακόπτει για δεύτερη φορά την τελευταία του περιοδεία

Έλτον Τζον: Ο κορωνοϊός διακόπτει για δεύτερη φορά την τελευταία του περιοδεία
ΑP Photo

Ο σερ Έλτον Τζον αναγκάστηκε να αναβάλλει τις προγραμματισμένες συναυλίες του στο Ντάλας του Τέξας, αφου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 74χρονος μουσικός είχε μόλις επιστρέψει στη σκηνή μετά από απουσία 2 ετών, συνεχίζοντας την τελευταία του περιοδεία, με γενικό τίτλο Farewell Yellow Brick Road, με μια συναυλία στη Νέα Ορλεάνη την περασμένη εβδομάδα.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης είχε ανακοινώσει ότι μετά από μισό αιώνα μουσικής παρουσίας, αυτή θα ήταν η τελευταία του περιοδεία.

Η συγκεκριμένη τουρνέ είχε ξεκινήσει το 2018, αλλά είχε διακοπεί με το ξέσπασμα της πανδημίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να την αναβάλλει και πάλι, επειδή υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο γοφό.

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε στις 25 Ιανουαρίου ότι έχει προσβληθεί από τον ιό, ενώ είπε ότι έχει πολύ ελαφριά συμπτώματα και ότι πιστεύει να μπορέσει να δώσει την προγραμματισμένη του συναυλία στο Αρκάνσας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

«Γειά σας, θέλω να σας πω ότι έχω κορωνοϊό και θα αναγκαστώ να αναβάλλω τις συναυλίες μου στο Ντάλας», έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram. «Είναι πάντα πολύ απογοητευτικό να πρέπεο να αναβάλλεις τις συναυλίες και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά θέλω να κρατήσω τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου ασφαλείς. Ευτυχώς είμαι πλήρως εμβολιασμένος και έχω κάνει και την τρίτη δόση και έτσι τα συμπτώματά μου είναι ελαφριά, οπότε περιμένω να έχω αναρρώσει ως το Σαββατοκύριακο», συμπλήρωσε.

Πριν από λίγες μέρες και η Adele αναγκάστηκε να αναβάλλει τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας, καθώς πολλά μέλη του συνεργείου της έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Αν ολα πάνε καλά, ο Έλτον Τζον αναμένεται να ολοκληρώσει το αμερικανικό μέρος της περιοδείας του τον Απρίλιο και μετά να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η περιοδεία αναμένεται να ολοκληρεωθεί τον Ιούλιο με δύο συναυλίες στο Vicarage Road, έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας Γουότφορντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ