ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο φόρος τιμής του Μπρους Σπρίνγκστιν στον Prince συγκινεί

Ο φόρος τιμής του Μπρους Σπρίνγκστιν στον Prince συγκινεί
YouTube

O ρόκερ έχει ψυχή, ο Μπρους Σπρίγκστιν έχει μνήμη. Συνεχίζοντας τη σειρά από φόρους τιμής στη μνήμη του Prince, το Αφεντικό της μουσικής σκηνής αποχαιρέτησε συγκινητικά με τη δική του, χαρακτηριστική βραχνάδα, τον καλλιτέχνη από τη Μινεάπολη.

Πιστός στην θρησκεία του, τη μουσική, και τους καλλιτέχνες που την υπηρέτησαν με σεβασμό, ο Μπρους Σπρίγκστιν έχει χαρίσει με γενναιοδωρία φόρους τιμής στον David Bowie αλλά και τον Glenn Frey των Eagles σε σταθμούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας του τους προηγούμενους μήνες.

Κάτι που επανέλαβε το βράδυ του Σαββάτου, όταν έλουσε με μοβ το Barclay's Center στο Μπρούκλιν για να χαρίσει στο κοινό τη δική του εκτέλεση μιας Purple Rain.

"Κάθε φορά που πήγαινα σε συναυλία του με έκανε να νιώθω ταπεινός. Θα μου λείψει και θα μου λείψει και αυτό" είπε ο μουσικός με μυαλό και ψυχή για ένα icon που έχει βυθίσει στο πένθος τη βιομηχανία του θεάματος.

https://www.instagram.com/p/p

"Prince για πάντα. Να μας ευλογεί ο Θεός" είπε ο Σπρίνγκστιν και το κοινό έριξε μοβ δάκρυα μαζί του.

H στιγμή που χάρισε στον Πρίγκιπα είναι μία από όσες έχουν προηγηθεί. Πριν από το Αφεντικό και τη λιονταρίσια πυγμή του η Rihanna αφιέρωσε το κομμάτι της Diamonds στον άντρα που έφυγε στα 57 του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ