ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καταιγισμός νέων κινηματογραφικών παραγωγών με τη χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας

Καταιγισμός νέων κινηματογραφικών παραγωγών με τη χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας
Καταιγισμός νέων κινηματογραφικών παραγωγών με τη χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας

Με τα μέτρα κατά της πανδημίας να χαλαρώνουν όλο και περισσότερο, ήρθε η ώρα ο κινηματογράφος να πάρει την «εκδίκησή» του.

Πριν από λίγες μέρες, η Paramount έκανε ανακοινώσεις για τις μελλοντικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές της παραγωγές και πράγματι εντυπωσίασε, τόσο τους επενδυτές της (για τους οποίους έγιναν οι ανακοινώσεις), όσο και το κοινό που διψάει για νέες ταινίες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του στούντιο, λοιπόν, η ταινία «Ένα Ήσυχο Μέρος ΙΙΙ» θα κυκλοφορήσει το 2025 στις αίθουσες, με την Έμιλι Μπλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το spin off του franchise, σε σκηνοθεσία Μάικλ Σαρνόσκι, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Μια νέα ταινία «Star Trek» ετοιμάζεται με τον Ματ Σάκμαν στη σκηνοθεσία και τον Τζ. Τζ. Έιμπραμς την παραγωγή. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022 με τους Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Κάρλ Ούρμπαν, Ζόι Σαλντάν, Τζον Τσο και Σάιμον Πέγκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Η νέα εποχή των «Transformers» θα ξεκινήσει με την καινούργια κινηματογραφική τριλογία «Transformers: Rise of the Beasts» με την πρώτη να κυκλοφορεί μέσα στο 2023. Επίσης, μια CG animated ταινία «Transformers» προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2024.

Επιβεβαιώθηκε επίσης το «Sonic the Hedgehog 3», ενώ ανακοινώθηκε ότι η σειρά «Halo», βασισμένη στο ομότιτλο video game, θα πάρει και δεύτερη σεζόν. Παράλληλα, ετοιμάζεται μια ταινία «Teen Wolf» με όλο το αρχικό καστ να επιστρέφει, τρεις animated ταινίες «Μπομπ Σφουγκαράκης» για στο Paramount+, καθώς και η τέταρτη κινηματογραφική ταινία και τέλος μια animated ταινία «Teenage Mutant Ninja Turtles» θα φτάσει στις αίθουσες το 2023.

Πιστή στο τρεντ της εποχής, η Paramount ανακοίνωσε ότι με το τέλος της κινηματογραφικής τους πορείας όλες οι παραγωγές της θα παιχτούν αποκλειστικά στο Paramount+.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ