ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα γράψει την ιστορία της με προσωπικό όφελος 15 εκατ. δολάρια

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα γράψει την ιστορία της με προσωπικό όφελος 15 εκατ. δολάρια
ΑP Photo

«Ουδέν κακόν αμιγές καλού». Αυτό πιθανώς σκέφτηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία μετά από 13 χρόνια «ομηρίας» από τον πατέρα της και όλες τις δικαστικές περιπέτειες για να απεμπλακεί απ' αυτόν, αποφάσισε να γράψει τη δική της πλευρά της ιστορίας. Και να πληρωθεί πλουσιοπάροχα γι αυτήν.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της μετά την υπογραφή συμφωνίας με εκδοτικό οίκο που φέρεται να της αποφέρει 15 εκατομμύρια δολάρια. Πριν από ένα μήνα, η αδελφή της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, επίσης δημοσίευσε τα απομνημονεύματά της που περιλάμβαναν προσωπικές και όχι τόσο ευνοϊκές πληροφορίες για τη σταρ.

Όπως αποκαλύπτει το Page Six, η Σπίαρς φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster για τα απομνημονεύματά τη, στα οποία θα εξιστορεί τη ζωή, την καριέρα και τις περιπέτειές της με την οικογένειά της.

«Η συμφωνία είναι μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών, μετά από τους Ομπάμα», αναφέρει πηγή. Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα πούλησαν τα δικαιώματα των απομνημονευμάτων τους έναντι 65 εκατομμυρίων δολαρίων, το 2017.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε αφήσει να εννοηθεί πως ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της, με ανάρτησή της πριν από ένα μήνα, μιας φωτογραφίας που έδειχνε μια γραφομηχανή δίπλα σε ένα σωρό ροζ τριαντάφυλλα.

«Να ξεκινήσω από την αρχή;;;;» είχε γράψει στη λεζάντα.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατάφερε μόλις πρόσφατα να απαλλαγεί από την αμφιλεγόμενη επιτήρηση του πατέρα της η οποία της είχε επιβληθεί πριν από 13 χρόνια. Από τότε, η τραγουδίστρια έχει κατηγορήσει με σφοδρότητα την οικογένειά της για τον τρόπο με τον οποίο ισχυρίζεται ότι της φέρθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας, επί παραδείγματι, για τη μητέρα της ότι είναι «το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ