ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η πρεμιέρα του Game Of Thrones έριξε την επισκεψιμότητα στις πορνό ιστοσελίδες του διαδικτύου

Η πρεμιέρα του Game Of Thrones έριξε την επισκεψιμότητα στις πορνό ιστοσελίδες του διαδικτύου

H πλέον δημοφιλή ιστοσελίδα της ερωτικής βιομηχανίας online έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η πιο δημοφιλής σε παράνομα downloads τηλεοπτική σειρά επηρεάζει τις αναζητήσεις και τις συνήθειες των επισκεπτών της.

Η πρεμιέρα του έκτου κύκλου του Game Of Thrones είχε σοβαρές επιπτώσεις στην κατανάλωση της ακατάλληλης για ανηλίκους θέασης. Oι πιστοί του Γoυέστερος μάλιστα είναι τόσο αφοσιωμένοι που γύρισαν την πλάτη τους στην άλλη μεγάλη τους διαδικτυακή συνήθεια, το πορνό.

Βέβαια η σειρά εκθειάζει αρκετά το σεξ από μόνη της με άπειρα μπούστα και σεξουαλικές συνευρέσεις που συνοδεύονται από συναίσθημα αλλά και βία αλλά μια ματιά στα γραφήματα που έδωσαν τα nerds του Pornhub είναι εντυπωσιακά.

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου η κίνηση στην ιστοσελίδα έπεσε δύο ποσοστιαίες μονάδες ενώ μέχρι το τέλος του επεισοδίου οι χρήστες ήταν λιγότεροι κατά 4% συγκριτικά με το μέσο όρο. Κάτι που συμβαίνει σπάνια εώς σχεδόν ποτέ.

Got Traffic 500x532

Τι ακολούθησε

Ακόμη και μετά το φινάλε του νέου επεισοδίου που έκανε το δικό του ρεκόρ (σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα προσέλκυσε 7,9 εκατ. τηλεθεατές) οι συνήθειες των χρηστών του Pornhub είχαν αέρα από τα Eπτά Βασίλεια.

H αύξηση στις αναζητήσεις με τον όρο Game Of Thrones εκτοξεύθηκε κατά 370% (!) οπότε οι μαέστροι της στατιστικής του Pornhub θεώρησαν (εύλογα) ότι αυτή η διαπίστωση αξίζει να αναλυθεί ακόμη περισσότερο.

Game of Thrones Searches 500x552

Πρώτη αναζήτηση αναδείχθηκε η (όποιαδήποτε) σκηνή σεξ του Game Of Thrones με την παρωδία του Game Of Thrones να ακολουθεί.

GoT related terms 500x582

Τα κορίτσια του GoT έτσι και αλλιώς είναι εξαιρετικά δημοφιλή και αυτό που όλοι υπέθεταν, επιβεβαιώνεται. Η μητέρα των Δράκων είναι ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας για τους χρήστες του Pornhub με την Μargaery Tyrell να ακολουθεί.

Τρίτη η νεκρή αλλά προφανώς αρκετά με την ανεξίτηλη στη μνήμη Shae (βέβαια η Sibel Kekkili ξεκίνησε την καριέρα της στην ερωτική βιομηχανία αν αυτό σας λέει κάτι...) και την γυναίκα που περπάτησε το Δρόμο της Ντροπής να είναι η τέταρτη στη σειρά πιο δημοφιλής ονείρωξη των χρηστών της ιστοσελίδας.

GoT Character Searches 500x391

ΔΗΜΟΦΙΛΗ