ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«I Am Legend»: Έρχεται το sequel της εμβληματικής δυστοπικής ταινίας με τον Γουίλ Σμιθ

«I Am Legend»: Έρχεται το sequel της εμβληματικής δυστοπικής ταινίας με τον Γουίλ Σμιθ

Στην τελευταία σκηνή της ταινίας «I Am Legend», ο πρωταγωνιστής, τον οποίον ενσαρκώνει ο Γουίλ Σμιθ, πεθαίνει. Θυσιάζεται για να σώσει το ανθρώπινο είδος από τα ζόμπι που έχουν κυριεύσει τη Γη.

Πώς θα επιστρέψει, λοιπόν, στο δεύτερο μέρος της ταινίας, το οποίο ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει γυρίσματα; Αυτό απομένει να το δούμε, είναι στα χέρια του Ακίβα Γκόλσντμαν, του σεναριογράφου που έγραψε και την πρώτη ταινία και ανέλαβε τώρα τη συνέχειά της.

Η ταινία θεωρήθηκε από τις κιρυφαίες του είδους και όχι άδικα, με τον Γουίλ Σμιθ να την κρατάει επάνω του σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μαζί με τον ηθοποιό που φέτος είναι υποψήφιος για Όσκαρ με μια άλλη ταινία, αυτή στην οποία ερμηνεύει τον πατέρα και κόουτς των αδελφών Γουίλιαμς, θα παίζει και ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, πρωταγωνιστής του Black Panther.

Οι δύο ηθοποιοί θα είναι και παραγωγοί της ταινίας.

Ακομη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα σκηνοθετήσει το φιλμ και δεν αποκλείεται να είναι ο Φράνσις Λόρενς, σκηνοθέτης και του πρώτου φιλμ. Η πλοκή παραμένει επίσης ένα μυστήριο, καθώς η πρώτη ταινία βασίστηκε σε βιβλίο, το οποίο ωστόσο δεν είχε συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ