ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άλεκ Μπόλντουιν: Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για έβδομη φορά στα 63 του

Άλεκ Μπόλντουιν: Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για έβδομη φορά στα 63 του
Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του, Χιλάρια ΑP Photo

Ο Άλεκ Μπόλντουιν, λίγο μετά το θανατηφόρο περιστατικό του πυροβολισμού στο πλατό της Χαλίνα Χάτσινς, πρόκειται να γίνει πατέρας για έβδομη φορά, καθώς η σύζυγός του, Χιλάρια, είναι έγκυος.

Το βράδυ της Τρίτης 29 Μαρτίου η Χιλάρια ανακοίνωσε γεγονός στους ακόλουθούς της στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται όλη η οικογένεια τη στιγμή της αποκάλυψης της εγκυμοσύνης της.

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξη: άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά, όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα. Το νέο μας μωρό είναι ένα πολύ φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε τέτοιες αβέβαιες στιγμές. Μου λείψατε στο διάλειμμά μου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω μαζί σας αυτό το ταξίδι που ονομάζουμε ζωή. Την αγάπη μας για εσάς και τους αγαπημένους σας», έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/Cbsl3v5j69D

Την ώρα που η οικογένεια Μπόλντουιν είναι πολύ χαρούμενη για την επικείμενη άφιξη του νέου μέλους της, εκείνη της Χαλίνα Χάτσινς περιμένει δικαίωση.

Η Χάτσινς σκοτώθηκε από το όπλο που κρατούσε στα γυρίσματα του «Rust» ο ηθοποιός. Ακόμη, οι έρευνες συνεχίζονται και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ