ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2022: Ο Κρις Ροκ σχολιάζει τo επεισόδιο με τον Γουίλ Σμιθ

Όσκαρ 2022: Ο Κρις Ροκ σχολιάζει τo επεισόδιο με τον Γουίλ Σμιθ
ΑP Photo

Τα φετινά Όσκαρ επισκιάστηκαν από τη στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ μετά από το κακόγουστο αστείο του τελευταίου προς την Τζέιντα Πίκετ Σμιθ. Ο Σμιθ λίγο αργότερα κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τη «Μέθοδο των Γουίλιαμς».

Ο ηθοποιός ανέβασε μια γραπτή απολογία στο Instagram και ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «θα ήθελα να σου ζητήσω μία δημόσια συγγνώμη Κρις, ξεπέρασα κάθε όριο και ήταν λάθος μου. Ντρέπομαι και η συμπεριφορά μου δεν συνάδει με τον άντρα που προσπαθώ να γίνω. Δεν υπάρχει χώρος για βία σ' έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.»

Ο Ροκ από την πλευρά του δεν είχε σχολιάσει το γεγονός μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα, όταν (σχεδον) μίλησε δημόσια για το θέμα σε ένα standup show στη Βοστώνη. Σύμφωνα με άρθρο του Variety ο Ροκ, όταν ανέβηκε στην σκηνή του κατάμεστου Wilbur Theater χειροκροτήθηκε από 1000 άτομα για δυο λεπτά.

Μετά, ο Ροκ είπε «πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σας;». «Δεν έχω πολλά πράγματα για το τι συνέβη, οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, έχω μια ολόκληρη εκπομπή που έγραψα πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο. Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη. Λοιπόν, κάποια στιγμή θα μιλήσω για αυτό. Και θα είναι σοβαρό και αστείο». Τότε ένας από το κοινό φώναξε «γ@μιέται ο Γουίλ Σμιθ» με τον Ροκ να τον αγνοεί και να λέει «τώρα θα πω μερικά αστεία. Είναι ωραίο που είμαι εδώ».

https://www.instagram.com/p/Cbv4EZhO-D-

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου έστειλε μια επιστολή προς όλα τα μέλη της αναφέροντας ότι είναι «αναστατωμένη και εξοργισμένη» για το συμβάν που επισκίασε τον εορτασμό της κινηματογραφικής βιομηχανίας και ότι διεξάγει έρευνα για το τι συνέβη αλλά και τις κυρώσεις που θα επιβληθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ