ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζιμ Κάρεϊ: Σκέφτεται κι αυτός να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο

Τζιμ Κάρεϊ: Σκέφτεται κι αυτός να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο
ΑP Photo

Παρά το γεγονός ότι οι ταινίες «Sonic» στις οποίες πρωταγωνιστεί γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, ο Τζιμ Κάρεϊ δεν φαίνεται πρόθυμος να τις συνεχίσει, όπως και κανένα άλλο κινηματογραφικό πρότζεκτ. Όπως είπε ο ηθοποιός, σκέφτεται να αποσυρθεί οριστικά από την υποκριτική.

Μιλώντας στο Access Hollywood, ο Κάρεϊ είπε, «λοιπόν, αποσύρομαι. Ναι, μάλλον. Είμαι αρκετά σοβαρός. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο είδος σεναρίου που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω αυτό τον δρόμο, αλλά μέχρι τότε θα κάνω ένα διάλειμμα».

Ο Κάρεϊ έχει κάνει κι άλλα και μεγάλα διαλείμματα στην καριέρα του στο παρελθόν, αλλά φαίνεται ότι αυτήν τη φορά η απόφασή του είναι πιο οριστική.

Ο Κάρεϊ εξήγησε τα συναισθήματά του λέγοντας, «μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να βάζω μπογιά σε καμβά και μου αρέσει πολύ η πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ άλλη διασημότητα να το λέει αυτό, έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι πλήρης».

Το «Sonic: Η Ταινία 2» παίζεται ήδη στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ