ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Indiana Jones 5»: Ο Χάρισον Φορντ αντιμέτωπος με τον Μαντς Μίκελσεν

«Indiana Jones 5»: Ο Χάρισον Φορντ αντιμέτωπος με τον Μαντς Μίκελσεν
ΑP Photo/ΑP Photo

Ο «Indiana Jones» επιστρέφει στην πέμπτη ταινία της σειράς και αυτήν τη φορά ο Χάρισον Φορντ θα αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο «κακό» της καριέρας του, τον Μαντς Μίκελσεν.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter ο Μίκελσεν, είπε ότι αυτό το σίκουελ θα θυμίζει αρκετά τις δυο πρώτες ταινίες της σειράς. «“Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” ήταν μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες, θυμίζοντας αρκετά κάτι από τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ και το 1940 και αυτό ακριβώς κάνει και η πέμπτη ταινία».

«Επιστρέφουν αρκετά πίσω, στην πρώτη και τη δεύτερη ταινία και δίνουν αυτήν την πρωτότυπη αίσθηση, τον αυθεντικό Indy, και θα είναι κάτι το επικό», εξήγησε ο Μίκελσεν.

Ο Μίκελσεν επαίνεσε τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζέιμς Μάνγκολντ που αντικατέστησε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος τώρα περιορίστηκε στο ρόλο του παραγωγού, αλλά θυμήθηκε και την πρώτη μέρα των γυρισμάτων με τον Φορντ και πόσο εντυπωσιάστηκε από την ενέργειά του.

«Έμοιαζε σαν ταινία του Σπίλμπεργκ, αν και προφανώς ο Τζέιμς την έκανε με το ίδιο όραμα. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που κάναμε γυρίσματα, ήταν νυχτερινό γύρισμα, μετά σταματήσαμε στις 5 το πρωί και μετά ανέβηκε στο ποδήλατό του και έκανε μια διαδρομή 50 χιλιομέτρων. Ο Χάρισον είναι ένα τέρας άντρα, ένα πολύ ωραίο τέρας».

Στην ταινία θα παίζει και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Το «Indiana Jones 5», πιθανότατα η τελευταία ταινία του Χάρισον Φορντ στο συγκεκριμένο ρόλο, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ