ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η παράξενη στιγμή που επέλεξε ο Μπεν Άφλεκ για να της κάνει πρόταση γάμου

Τζένιφερ Λόπεζ: Η παράξενη στιγμή που επέλεξε ο Μπεν Άφλεκ για να της κάνει πρόταση γάμου
ΑP Photo

Η Τζένιφερ Λοπεζ απολάμβανε ένα αφρόλουτρο όταν ο Μπεν Άφλεκ της έκανε πρόταση γάμου.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν, αλλά εξήγησε ότι ήταν ένας πολύ «ιδιωτικός» αρραβώνας. Η Λόπεζ είπε ότι η πρόταση αυτή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Το Σάββατο το βράδυ ήμουν στο αγαπημένο μου μέρος σε όλον τον κόσμο, τη μπανιέρα μου. Η όμορφη αγάπη μου, γονάτισε μπροστά στην μπανιέρα και μου έκανε πρόταση γάμου».

«Με αιφνιδίασε τελείως και απλώς τον κοίταξα στα μάτια και χαμογελούσα και έκλαιγα ταυτόχρονα και σκεφτόμουν ότι μετά από 20 χρόνια επαναλαμβανόταν η ίδια σκηνή. Δεν είπα ούτε λέξη κι εκεινος με ρώτησε "αυτό σημαίνει ναι;" και είπα "ναι, φυσικά σημαίνει ναι"».

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός συνέχισε την περιγραφή: «Είχα ένα τόσο μεγάλο χαμόγελο και τα δάκρυα έτρεχαν από το πρόσωπό μου και αισθανόμουν τόσο ευτυχισμένη και πλήρης. Δεν ήταν τίποτα το πολύ φαντεζί, μια απλή βραδιά Σαββάτου στο σπίτι και δύο άνθρωποι που υποσχέσθηκαν ότι θα είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον».

Η Λοπεζ αποκάλεσε τον εαυτό της και τον Άφλεκ «δύο πολύ τυχερούς ανθρώπους που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα. όσο για το δαχτυλίδι του αρραβώνα είναι ένα μεγάλο πράσινο διαμάντι: «Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα ακόμη περισσότερο», είπε.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε πριν από δύο χρόνια μετά το χωρισμό του το 2004.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ