ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τομ Χανκς τραγουδά το Χριστός Ανέστη αλλιώς

Ο Τομ Χανκς τραγουδά το Χριστός Ανέστη αλλιώς

Το Χόλιγουντ γιόρτασε το ορθόδοξο Πάσχα με το δικό του τρόπο. Μετά την ανάρτηση στο twitter όπου οι Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μελίνα Κανακαρίδης και Τομ Χανκς απαθανίστηκαν με λαμπάδες με μια ευχή, ο ηθοποιός βρέθηκε σε ελληνικό γλέντι δίνοντας την δική του στο Χριστός Ανέστη.

Το πιο ελληνικό ζευγάρι στη διεθνή showbiz, οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ποτέ δεν έκρυψαν την εκτίμηση τους στις παραδόσεις της χώρας μας.

Άλλωστε είναι γνωστή η ιστορία τους όπως και ο έρωτας τους με την Αντίπαρο από το 1999, όταν ερωτεύτηκαν το νησί και απέκτησαν το 2004 οικόπεδο 6 στρεμμάτων ανάμεσα στα Γλυφά και στη Χώρα για να χτίσουν την την παραθεριστική τους κατοικία των 450 τ.μ. πίσω από έναν πανύψηλο φράκτη περιμετρικά που τους εξασφαλίζει την ιδωτικότητα.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram του ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης ο Τομ Χανκς χαρίζει στους παρευρισκομένους τη δική του εκδοχή του αναστάσιμου τροπαρίου Χριστός Ανέστη με κάτι από blues.

https://www.instagram.com/p/p

Σε παράλληλο χρόνο η πριγκίπισσα της ποπ σκηνής, Κάιλι Μινόγκ βρέθηκε στη Σίφνο με τον σύντροφο της Joshua Sasse γιορτάζοντας το ορθόδοξο Πάσχα χωρίς να διστάζει να φωτογραφηθεί με Έλληνες θαυμαστές της που απαθανατίστηκαν μαζί της στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού.

upl5729f7780241b

ΔΗΜΟΦΙΛΗ