ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βαϊόλα Ντέβις: Απαντά στην κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο που υποδύθηκε τη Μισέλ Ομπάμα

Βαϊόλα Ντέβις: Απαντά στην κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο που υποδύθηκε τη Μισέλ Ομπάμα

H Βαϊόλα Ντέιβις ξέρει ότι δεν άρεσε σε όλους ο τρόπος με τον οποίο υποδύθηκε τη Μισέλ Ομπάμα στη σειρά «Η πρώτη Κυρία» (The First Lady).

Η ηθοποιός είπε στο BBC ότι είναι «πολύ επίπονο όταν οι άνθρωποι λένε άσχημα πράγματα για τη δουλειά σου», αλλά ξέρει ότι είναι μέρος του επαγγέλματος.

«Πώς προχωράς από τον πόνο και την αποτυχία; Ξέρεις ότι πρέπει. Όλες σου οι ερμηνείες δεν θα είναι για βραβείο», συμπλήρωσε.

Οι χρήστες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν ασκήσει σφοδρή κριτική στην Ντέιβις για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε το ρόλο, τον οποίο θεώρησαν υπερβολικό, ιδιαιτερα στις εκφράσεις οτυ προσώπου.

Η Ντέιβις είπε στην ίδια συνέντευξη ότι «οι κριτικές δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό. Και δεν το λέω για να γίνω κακιά. Είναι σαν να περιτρυγυρίζεσαι από ανθρώπους που σου λένε ψέματα και ξαφνικά έρχεται ένας και νομίζει ότι είναι ο μόνος που σου λέει την αλήθεια και νομίζουν ότι αυτό τους επιτρέπει να γίνονται σκληροί και άδικοι. Τελικά, όμως, αισθάνομαι ότι είναι η δουλειά μου να κάνω τολμηρές επιλογές, είναι υποχρέωσή μου. Είτε πετυχαίνω, είτε αποτυγχάνω, αυτή είναι η δουλειά μου».

Στην ίδια σειρά πρωταγωνιστούν επίσης η Μισέλ Φάιφερ ως Μπέτι Φορντ και η Τζίλιαν Άντερσον ως Έλινορ Ρούσβελτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ