ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Σάρον Όσμπορν για τις πλαστικές: «Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε - Έγινα σαν κύκλωπας»

H Σάρον Όσμπορν για τις πλαστικές: «Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε - Έγινα σαν κύκλωπας»
ΑP Photo

Για τη Σάρον Όσμπορν, σύζυγο του ροκ σταρ Όζι Όσμπορν, οι πλαστικές επεμβάσεις δεν είναι κάτι καινούργιο. Η τελευταία που έκανε, όμως, τον περασμένο Οκτώβριο, την έκανε «σαν κύκλωπα», όπως είπε η ίδια.

Η επέμβαση κράτησε πεντέμιση ώρες και η 69χρονη Όσμπορν έπαθε σοκ όταν της αφαιρέθηκαν οι επίδεσμοι. Το πρόσωπό της φαινόταν να γέρνει εντελώς από τη μια πλευρά και όπως είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sunday Times, «έμοιαζα σαν μια από εκείνες τις μούμιες που τις τυλίγουν με επιδέσμους».

Η Όσμπορν είπε ότι η επέμβαση ήταν τρομερά επίπονη και το αρχικό αποτέλεσμα απείχε πολύ από αυτό που περίμενε. «"Μάλλον με δουλεύεις", είπα στο χειρούργο. Ήταν φρικαλέο. Το ένα μου μάτι ήταν διαφορετικό από το άλλο. Έμοιαζα με Κύκλωπα».

Ο σύζυγός της προσφέρθηκε να της δώσει χρήματα για να κάνει μια διορθωτική επέμβαση και της είπε «δεν με νοιάζει πόσο θα κοστίσει, θα το φτιάξουμε». Παρόλα αυτά, η Όσμπορν αποφάσισε να περιμένει και τελικά αυτό που βλέπει στον καθρέπτη της αρχίζει και της αρέσει, καθώς η πλαστική «στρώνει»

Η ίδια είχε κάνει ξανά πλαστική προσώπου το 2019. «Μου είχαν σηκώσει το στόμα και για μια εβδομάδα δεν το ένοιωθα, δεν ήξερα καν που είναι, δεν μπορούσα να φάω», έχει πει για εκείνην την πλαστική.

Η Όσμπορν πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο μαγκαζίνο στο βρετανικό κανάλι TalkTV, μαζί με τον Πίερς Μόργκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ