ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Lady Gaga συναντά τον Τομ Κρουζ, τραγουδάει για το «Top Gun: Maverick» και πάνε για τα Όσκαρ

Η Lady Gaga συναντά τον Τομ Κρουζ, τραγουδάει για το «Top Gun: Maverick» και πάνε για τα Όσκαρ

Τη δεκαετία του '80 ήταν εκείνο το αξέχαστο «Take My Breath Away» των Berlin που επένδυσε μουσικά τις πτήσεις του Τομ Κρουζ στο «Top Gun». Όλοι οι άλλοι γεράσαμε, ο Τομ Κρουζ όχι και το σάουντρακ του δεύτερου «Top Gun» αναλαμβάνει τώρα η Lady Gaga.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι στις 3 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που έγραψε για την ταινία «Top Gun: Maverick» με τίτλο «Hold My Hand».

Της το ζήτησε ο ίδιος ο δαιμόνιος Τομ Κρουζ όταν την είδε στο σόου της Enigma στο Λας Βέγκας το 2019. Παράλληλα με την ανακοίνωση, η Lady Gaga ανέβασε στο Τwitter της μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Χάρολντ Φαλτερμάγιερ και Χανς Ζίμερ.

Με την προσθήκη της ήδη βραβευμένης με Όσκαρ Lady Gaga στους συντελεστές της ταινίας, ο Κρουζ ανοίγει το δρόμο για τα Όσκαρ, είναι πολύ δύσκολο να μην είναι υποψήφιο το «Hold My Hand», ακόμη κι αν δεν το έχουμε ακούσει ακόμη.

Η ταινία «Top Gun: Maverick» θα κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες σε σενάριο του Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, κι ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τον Τομ Κρουζ βρίσκονται ο Μάιλς Τέλερ, ο Εντ Χάρις, ο Τζον Χαμ, ο Γκλεν Πάουελ, κι η Τζένιφερ Κόνελι, ενώ ο Βαλ Κίλμερ επιστρέφει ως «Άισμαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ