ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ρούμερ Γουίλις επιτίθεται στο Vanity Fair για «εκφοβιστικό» photoshop

Η Ρούμερ Γουίλις επιτίθεται στο Vanity Fair για «εκφοβιστικό» photoshop
Instagram/rularue

H κόρη των Ντεμί Μουρ και Μπρους Γουίλις δεν λιποψυχεί. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζειτο περιοδικό Vanity Fair το οποίο και κατηγορεί στο Instagram της για κακή χρήση photoshop. Το περιοδικό μίκρυνε το σαγόνι της και η Ρούμερ Γουίλις θα ήθελε να το γνωρίζουμε όλοι.

"Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν οι φίλοι ή γνωστοί μου που αναδημοσίευσαν αυτή τη φωτογραφία στα κοινωνικά τους δίκτυα την κατεβάσουν" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο την Τρίτη. Η Ρούμερ Γουίλις είναι η τελευταία από τους διάσημους που επιτίθεται με θάρρος στην απολυταρχία της ψηφιακής επεξεργασίας στην εικόνα και το κάνει δημόσια.

"Ο φωτογράφος έκανε photoshop στο πρόσωπό μου για να κάνει το σαγόνι μου να μοιάζει μικρότερο, μια κίνηση που θεωρώ εξαιρετικά προσβλητική απέναντι σε οποιονδήποτε, όταν προσπαθούν να τον αλλάξουν τόσο δραστικά. Μου αρέσει η εμφάνιση μου και δεν θα υποστηρίξω κανέναν που θα προσπαθήσει να με αλλάξει για να με κάνει 'όμορφη'."

"Eίτε το αντιλαμβάνονται, είτε όχι, είναι ένα είδος εκφοβισμού, και αυτό δεν θα το ανεχτώ".

https://www.instagram.com/p/p

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουίλις μίλησε για την πάλη της με τη δημόσια εικόνα και το είδωλο της στον καθρέφτη. Άλλωστε είχε εξομολογηθεί στα παρασκήνια του Χορεύοντας Με Τα Αστέρια στο οποίο συμμετείχε για τις σκέψεις της να υποβάλει τον ευατό της σε αισθητικές επεμβάσεις για να ικανοποιήσει την εικόνα που οι άλλοι περίμεναν από τη γόνο των διασήμων.

"Πέρασα μια πραγματικά δύσκολη εφηβεία. Δεν ένιωθα άνετα με τον εαυτό μου και οι άνθρωποι ήταν πολύ κακοί απέναντι μου" είχε πει. Για χρόνια σκεφτόμουν να κάνω πλαστική επέμβαση, πίστευα ότι αυτή θα ήταν η λύση στα προβλήματα μου, η απάντηση σε αυτούς. Δεν είναι" πρόσθεσε.

sisters portfolio 2016 rumer scout tallulah willis

Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα Γουίλις φωτογραφημένες στην Καλιφόρνια για το Vanity Fair

Η φωτογραφία της Γουίλις είναι μέρος του portfolio που δημοσιεύεται στο τεύχος Μαΐου του Vanity Fair για την αδελφική δύναμη και τις γυναικείες δυναστείες του Χόλιγουντ.

Οι φωτογράφοι Mark Williams και Sara Hirakawa έδωσαν τη δική τους απάντηση στην ιστοσελίδα The Cut.

"Η ψηφιακή επεξεργασία στη φωτογραφία ήταν αναγκαία όχι για να αλλάξουμε την εικόνα ή το σαγόνι της Ρούμερ Γουίλις αλλά για να διορθώσουμε το φωτισμό και τη γωνία λήψης καθώς είναι ένα ομαδικό πορτρέτο που τραβήχθηκε με ευρυγώνιο φακό" απαντάνε. "Δεν είχαμε καμία πρόθεση να αλλάξουμε την εμφάνιση της Ρούμερ Γουίλις, η μόνη πρόθεση μας ήταν να απαθανατίσουμε στη λήψη τον αδελφικό δεσμό της Ρούμερ και των αδελφών της. Μας λυπεί που αισθάνεται έτσι και ελπίζουμε να κατανοεί ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση να αλλάξουμε την εμφάνιση της. Επιπλέον θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται για μια λήψη που δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στην έντυπη ούτε στην ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους" συμπληρώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ