ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Freedom: Uncut»: Ο Τζορτζ Μάικλ, πριν πεθάνει, αφηγήθηκε τη ζωή του σε ένα ντοκιμαντέρ

«Freedom: Uncut»: Ο Τζορτζ Μάικλ, πριν πεθάνει, αφηγήθηκε τη ζωή του σε ένα ντοκιμαντέρ
ΑP Photo

Πριν το θάνατό του, ο Τζορτζ Μάικλ είχε αποφασίσει να αφηγηθεί τη ζωή του σε ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο τελικά είναι και η τελευταία του παρακαταθήκη.

Η αφήγηση ξεκινάει από εκεί που τελείωσαν οι Wham!, με το «Faith». Προχωράει με το «Listen Without Prejudice. Vol. 1» και ξεδιπλώνει όλη του τη σόλο καριέρα, η οποία και τον απογείωσε.

Το ντοκιμαντέρ είναι έτοιμο και είναι η πιο προσωπική «δουλειά» του καλλιτέχνη, μια κατάθεση για τους αγώνες που έπρεπε να δώσει για να επιβάλλει το προσωπικό του όραμα κόντρα στις απαιτήσεις του κοινού και της μουσικής βιομηχανίας.

Το «Freedom: Uncut» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Ιουνίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα Village Cinemas.

Εκτός από ανέκδοτο προσωπικό υλικό του καλλιτέχνη, το ντοκιμαντέρ περιέχει συνεντεύξεις από τους φίλους και συνεργάτες του: Στίβι Γουόντερ, Ελτον Τζον, Ρίκι Τζερβέις, Νάιλ Ρότζερτς, Μαρκ Ρόνσον, Λίαμ Γκάλαρχερ, Μέρι Τζ. Μπλάιτζ, Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Σε αυτό μιλούν και τα πέντε supermodels που πρωταγωνιστούν στο θρυλικό βίντεο κλιπ του «Freedom! 90'» το οποίο σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Φίντσερ: η Ναόμι Κάμπελ, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Σίντι Κρόφορντ, η Τατιάνα Πάτιτζ και η Λίντα Εβαγκελίστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ