ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η διπλή τραγωδία του Νικ Κέιβ: Νεκρός ο γιος του, Τζέθρο, επτά χρόνια μετά το θάνατο του Άρθουρ

Η διπλή τραγωδία του Νικ Κέιβ: Νεκρός ο γιος του, Τζέθρο, επτά χρόνια μετά το θάνατο του Άρθουρ
Ο Αυστραλός τραγουδιστής Νικ Κέιβ ανακοίνωσε ότι ο γιος του Τζέθρο πέθανε σε ηλικία 31 ετών ΑP Photo

«Με πολλή λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Τζέθρο, πέθανε. Θα ήμασταν ευγνώμονες για τον σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας αυτή τη στιγμή».

Με αυτόν το λιτό τρόπο, ο Αυστραλός τραγουδιστής Νικ Κέιβ ανακοίνωσε ότι ο γιος του Τζέθρο πέθανε σε ηλικία 31 ετών.

Πριν από επτά χρόνια πέθανε ο έφηβος γιος του, Άρθουρ. Ο 15χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας σε ένα γκρεμό ενώ έβγαζε selfie στο Μπράιτον.

Βρέθηκε αναίσθητος από περαστικούς που προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ο Τζέθρο γεννήθηκε το 1991 και ζούσε στη Μελβούρνη. Η μητέρα του είναι το μοντέλο Μπο Λάζενμπι. Είχε βγει από τη τη φυλακή δύο ημέρες πριν από το θάνατό του.

Είχε φυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο αφού ομολόγησε την ενοχή του για βίαιη επίθεση στη μητέρα του. Ο δικηγόρος του, Σον Γκάτας, είχε υποστηρίξει ότι ο Τζέθρο είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια.

Η αποφυλάκισή του είχε γίνει με τον όρο να προχωρήσει σε αποτοξίνωση και να μην δει τη μητέρα του για δύο χρόνια. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνηστα.

Ο Τζέθρο ήταν μοντέλο ενώ είχε ασχοληθεί και με την υποκριτική, παίζοντας στο «Corroboree» το 2007 και στο «My Little Princess» το 2011. Η μητέρα του είχε πει στο παρελθόν ότι ο γιος της δεν είχε γνωρίσει το Νικ Κέιβ μέχρι τα επτά του χρόνια.

Ο Κέιβ έχει ακόμη δύο γιους: τον 30χρονο Λουκ, από τον πρώτο του γάμο με τη Βιβιάν Καρνέιρο και τον 21χρονο Ερλ από την τωρινή του σύζυγο, Σούζι Μπικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ