ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Sinead O'Connor κατηγορεί τον κωμικό Arsenio Hall για το θάνατο του Prince

H Sinead O'Connor κατηγορεί τον κωμικό Arsenio Hall για το θάνατο του Prince
YouTube

Η Sinead O'Connor βρίσκεται ξανά στους τίτλους της επικαιρότητας. Μετά από ανάρτηση της στο Facebook όπου κατηγορεί τον κωμικό ότι προμήθευε τον Prince με ναρκωτικά για δεκαετίες αλλά και την ίδια, κάποια χρόνια πριν.

Η μήνυση που κατέθεσε ο Arsenio Hall την Πέμπτη στο Λος Άντζελες αξιώνει αποζημίωση "όχι μικρότερη από 5 εκατομμύρια δολάρια".

"Απελπισμένη η Sinead O'Connor, αναζητεί την δημοσιότητα εκτοξεύοντας κακόβουλες συκοφαντίες για τον κωμικό, κατηγορώντας τον ψευδώς ότι προμήθευε παράνομα σκληρά ναρκωτικά για δεκαετίες στον πρόσφατα αποβιώσαντα θρύλος της μουσικής Prince" αναφέρει η αγωγή.

"Στη χώρα των τρελών"

Τη Δευτέρα η O'Connor, μια γυναίκα συνηθισμένη στην πρόκληση και τις δημόσιες αντιμαχίες, κατηγόρησε τον Hall ότι εφοδίαζε τον Prince με ναρκωτικά.

"Δύο λέξεις για τις Αρχές που ερευνούν κατά πόσο ο Πρίγκιπας ήταν χρήστης ναρκωτικών και από πότε... Αrsenio Hall. Όποιος φαντάζεται ότι ο Πρίγκιπας δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών ζει σε μια χώρα των τρελών" έγραψε η Ιρλανδή τραγουδίστρια που κάποτε είχε ερμηνεύσει και το εμβληματικό κομμάτι του Prince, Νοthing Compares To You.

"Αrsenio έχω ήδη δώσει κατάθεση εναντίον σου στο αστυνομικό τμήμα του Carver. Να περιμένεις το τηλεφώνημα τους. Ξέρουν επίσης ότι μου έδωσε και εμένα ναρκωτικά κάποια χρόνια πριν στο σπίτι του Έντι Μέρφι. Καλό είναι να αρχίσεις να μαζεύεις τα πράγματα σου" κατέληγε στο Facebook της.

Ο κωμικός αντεπιτίθεται στις "ειδεχθείς κατηγορίες" με την αγωγή για να βάλεις ένα τέλος στα "κατάπτυστα, κατασκευασμένα ψέματα" της Sinead O'Connor.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε ποτέ καμία ιδιαίτερη επαφή μαζί της και η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν περίπου 25 χρόνια πριν.

"Ο Hall δεν θα μείνει παθητικός θεατής στην προσπάθεια της O'Connor να τραβήξει την προσοχή επάνω της με χυδαία ψέματα εκμεταλλευόμενη τον θάνατο του Prince" αναφέρουν οι δικηγόροι του κωμικού.

nothing compares 2 u

Καθώς περισσότερες λεπτομέρειες προκύπτουν σχετικά με τον πιθανό ρόλο των οπιοειδών φαρμάκων στον ανεξήγητο μέχρι σήμερα ξαφνικό θάνατο του Prince, οι έρευνες συνεχίζονται.

Tι γνωρίζουμε μέχρι τώρα;

Ίχνη του αναλγητικού Percocet ανακαλύφθηκαν στη σορό του Prince κατά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε υποστήριζει η εφημερίδα Minneapolis Star Tribune αλλά και το τηλεοπτικό δίκτυο KSTP-TV, επικαλούμενα πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες.

Το γραφείο Τύπου του ιατροδικαστή δεν επιβεβαιώνει καμία πληροφορία και τα ακριβή αίτια θανάτου του καλλιτέχνη παραμένουν έως και σήμερα αδιευκρίνιστα.

Eπιπλέον σύμφωνα με δημοσίευμα της ίδια εφημερίδας ο Prince είχε προγραμματίσει μια μέρα πριν πεθάνει επίσκεψη σε γιατρό στην Καλιφόρνια, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εθισμού του στα παυσίπονα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Γουίλιαμ Μάουζου (William Mauzy), δήλωσε ότι εκπρόσωποι του Prince τηλεφώνησαν στο γιατρό Χόγουαρτ Κόρνφελτ (Howard Kornfeld), στις 20 Απριλίου για να κανονίσουν ραντεβού.

Όπως αναφέρει το CNN, ο γιατρός ειδικεύεται σε μεθόδους αποτοξίνωσης. Ωστόσο, δεν μπόρεσε ο ίδιος να εξυπηρετήσει τον μουσικό και έστειλε τον γιο του Άντρεϊ στο κέντρο.

Ο νεαρός γιατρός, ταξίδεψε στη Μινεσότα για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους του καλλιτέχνη, στις 21 Απριλίου,και όπως αποκαλύπτεται, αυτός είναι το πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και βρήκε το πτώμα.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας, τα οποία αναμένονται πάντως σε αρκετές μέρες θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Πρινς, ενώ ήδη υπάρχουν αρκετές θεωρίες γύρω από το θάνατό του.

Συγκεκριμένα, οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, ενώ στο άψυχο σώμα του τραγουδιστή δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης ή κάποιο σημάδι βίας. Την ίδια στιγμή όμως, δεν απάντησαν στο ερώτημα αν ο Πρινς είχε λάβει φάρμακα την τελευταία μέρα της ζωής του.

Ο Πρινς βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση το πρωί της Πέμπτης 28 Απριλίου στο ασανσέρ της έπαυλής του. Οι νοσηλευτές προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, όμως δεν τα κατάφεραν.

Στις 10:07 τοπική ώρα ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός.

Arsenio Hall sues Sinead O'Connor over Prince drug claims

ΔΗΜΟΦΙΛΗ